ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery27 septembrie – zi lunară 28

☆Luna în descreştere in Fecioară

☆Soare în Balanţă♎

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

__________________________

Potrivit Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” mâine, 28 septembrie, la 21:30 avem Lună Nouă 🌚 – Luna are o iluminare şi vizibilitate de 0% deoarece se află între Soare şi Pământ.

Nu luați şi nu dați cu împrumut bunuri sau bani. Achitați datorii, rate. Terminați proiectele aflate in curs, valabil nu numai pentru locul de muncă, ci si pentru acasă. De exemplu, dacă renovați o cameră nu cumpărati incā mobila, ci varuiti, finisati, curatati, ca mai apoi, in faza de crestere a Lunii, să comandati/cumparati mobila necesară. Un lucru achizitionat astăzi poate fi defect, ori situația se poate schimba în aşa fel încât să nu vă mai folosească.

Cum Luna se aflã deja în umbră, vă sfătuiesc să vă feriți de locuri “intunecate” şi de oameni de o moralitate îndoielnică. Luminați colțurile intunecate din casă. Lăsați o lumină de veghe pe timpul nopții.

Practicați recunoştința! Acordați-vă câteva minute de linişte în care să vizualizați şi mulțumiți Divinității pentru tot ce aveți în viață. Stabiliti-vă noi obiective de atins în noul ciclu lunar ! “O viață fără scop e ca o moarte timpurie”

Simbolul zilei lunare 28 este lotusul. Caracteristica acestei flori este puritatea, chiar dacă rădăcinile sale se află în cele mai murdare ape. Pe timpul nopții floarea se închide şi scufundă, înflorind iar dimineața, la lumina soarelui. Prin analogie, ziua de astăzi vă oferă şansa de a vă depăşi condiția, indiferent de mediul din care proveniți. Trebuie doar să îndrăzniți şi să vă doriți să evoluați. Profitați de orice şansă pe care v-o oferă viața prin diverse semne, întâmplări, oameni pe care vi-i scoate în cale.

Înlãturați orice gând rãu, nu acționați cu rea credință, respectați pe cei din jur, dar şi natura (nu tăiați copaci, nu rupeți flori, nu mergeți la vânãtoare sau la pescuit).

Nu mâncați peste mãsură. Sunt indicate mâncãrurile lichide (supe, ciorbe, ceaiurile, fresh-urile de legume si fructe).

☆Asemeni lotusului, înfloreşte din cele mai tulburi ape, păstrează-ți puritatea şi nu uita cine eşti, atunci când eşti inconjurat de ceea ce nu eşti ! 🙏🧚‍♀️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s