ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery26 septembrie – a 27 zi de la Luna Nouă

☆Luna în descreştere in Fecioară

☆Soare în Balanţă♎

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei : auriu, galben

_______________________________

Nu vă risipiți energia incepând ceva nou, terminați proiectele ciclului lunar aflat în curs. Plătiți datorii, facturi, rate, iar dacă aveți posibilitatea, donați unei cauze sau dați de pomană.

Din punct de vedere nutrițional nu avem restricții, fiind chiar indicat să vă răsfățați cu preparatele voastre preferate pentru a mai căpăta energie – intrăm in ultimele 48 de ore până la Lună Nouă, energia noastră fiind destul de scăzută din aceastā cauzā.

Simbolul zilei este tridentul 🔱 lui Neptun/ Poseidon (zeul mărilor) iar asta face ca elementul principal să fie apa. Într-o zi lunară 27 evitați reflectarea in oglindă şi spălatul rufelor.

Ca aspect major planetar ne confruntăm cu o cuadratură Mercur-Pluto care genereazā mai multă anxietate decât nebunia retrogradãrilor din iulie. Cuvintele lui Mercur prind putere sub Pluto, însă această putere de care dispunem poate distruge prietenii, parteneriate de afaceri, familii, case (Pluto reprezintă puterea distructivă iar Balanța relațiile de orice fel). Obsesiile se pot accentua in această perioadă, la fel şi stările de frică/anxietate. Secretele pot ieşi la iveală ; o štire/veste şocantā vă poate afecta sau schimba pentru totdeauna, intr-o clipā.

Ca sã ințelegeți mai bine cum ne afectează această cuadratură, voi da câteva exemple. Poate că cineva v-a făcut o nedreptate iar aceasta vă cam bântuie prin minte zilele acestea. Nu este momentul să reacționati! Posibil ca modul in care o veťi face să înrăutățească situatia. Impachetați frumos cuvintele indiferent de interlocutor (client, sef, parinte, copil, sot/sotie).

Aveti grijă la obsesii şi dependențe! Nu exagerați si nu abuzați! De exemplu, dacă aveți mania curățeniei, nu este o tragedie ca n-ați sters praful o zi sau ca sunt scame pe jos. Pluto tinde să exagereze trairile noastre, sa ne facă sa ne simtim inutili oricât efort am depune. Poti tu sa aspiri ši sa speli geamurile zilnic, că tot vei simti ca n-ai facut suficient si ca traiesti in cel mai “mizerabil” loc. In acest caz activează obsesia de a curăța intruna. Obsesiile si dependentele pot fi multe, inclusiv persoane. Gelozie si ganduri negative, intrebari de genul “ma mai iubesti?daca nu, de ce, daca da, de ce” dar daca zice ca ma iubeste de ce mi-a vorbit in nu stiu ce fel pe data de 10 iulie 2012 ?” 😄 si tot asa…obsesii obsesii… gânduri.

Nu consumati alcool/medicamente de calmare/somnifere doar pentru că doriți să fugiți de realitate.

O altă problemă ar mai fi anxietatea, teama de viitor, aceastā stare de nesiguranțã pe care o simțim si cu care trãim zilnic, insă care acum se accentuează, la fel ca şi atacurile de panică.

Bineinteles, modul in care Pluto afectează depinde de situațiile de viață in care vă aflați. Important este ca, indiferent de motive şi imprejurare, sã nu vă răzbunați, bârfiťi, blestemați ; nu vă bagați in casa altuia; nu vă folosiți de minciuni şi manipulare, specifice partii intunecate a lui Pluto, căci atunci când işi va ridica vibrația va şterge pe jos cu voi si cu tot ce ați clădit pe baza acestora; de asemenea aveti grijă la a fi chiar voi manipulați, Mercur in această situație chiar ştie cum să-si vândă povestea; nu insistați şi nu va forțați prezența in viata cuiva, incetați să mai țineți cu dinții de ceva ce este de mult distrus (dragoste, prietenie ) ; nu vă fie frică de ziua de mâine, pentru că asta distruge in primul rând ziua de azi.

Iar azi este tot ce avem !

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s