ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery25 septembrie – ziua 26 de la Luna Nouă

☆Luna în descreştere in Leu♌

☆Soare în Balanţă♎

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verde

________________________

Deoarece ne apropiem de sfârşitul ciclului lunar( Lună Nouă pe 28 septembrie ) nu este recomandat să începeți activități noi, ci să le încheiați pe cele aflate deja în desfăşurare. Nu vă implicati deocamdată în ceva care să vă depăşească puterea şi concentrarea. Nu consumați alcool sau substante (inclusiv anumite medicamente de calmare/relaxare)  care pot afecta capacitatea de a conduce ori de a fi complet lucizi.

Simbolul zilei lunare 26 este mlaştina. Puteți cădea cu uşurință în ispită, ademeniți de o imagine distorsionată a realității. Țineți-vă departe de orice acțiuni care v-ar putea afunda in mocirlă cum ar fi bârfa, minciuna, furtul, înşelatul increderii cuiva pentru a obtine câştiguri nemeritate şi alte asemenea activități. Chiar şi o mică bârfă vã poate târî intr-un scandal sub influența acestui simbol.

Avem o zi pe care trebuie să o trecem liniştiți, fără a ne băga in treburi care nu ne-ar face cinste.

Nu este o zi indicată achizițiilor de valoare, în special case, apartamente, terenuri ori incheierii unui contract important, indiferent de natura lui. Posibil ca lucrurile să nu fie exact cum vi s-au prezentat, de aceea vã sfătuiesc să amânați. Incercați să nu cheltuiți pe lucruri inutile. Nu faceți risipă de bani şi energie inainte de Luna Nouă.

Cu Mercur şi Venus în Balanță atenția noastră trebuie indreptatā către modul în care comunicăm şi relaționām. Venus face aspect tensionat de cuadratură cu Saturn, ceea ce predispune la o atitudine rece şi distantă. Modul în care ne exprimăm poate fi mai dur, chiar critic. Am vrea să fim lăsați în pace şi-n ale noastre zilele acestea, ínsă in acelaşi timp Balanța cere relaționare, afecțiune, armonie. Încercați să deveniți conştienți de aceste influențe astrale şi să le diminuați impactul. Lăsați de la voi, oferind întelegere şi iubire în momentele în care vă simtiți cel mai puțin capabili de a o face.

☆În aceste zile marcate de Saturn, và sfãtuiesc sã aveți rābdare cu cei din jur !  🙏

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s