ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery20 septembrie – a 21 a zi de la Luna Nouă

☆Luna în descreştere in Gemeni

☆Soare în Fecioarā♍

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

__________________________

Ziua 21 lunară nu este de trândăvit, ci de consumat energie.

Asocierile şi lucrul în grup sunt bine aspectate datorită simbolului zilei şi anume herghelia🐎🐎🐎
Benefic comerțului cu mijloace de transport, tranzactiilor financiare indiferent de domeniu, stabilirii unui parteneriat sau atragerii unui sponsor. Puteți cunoaşte persoane ori să vă faceți prieteni noi, de aceea vă recomand să petreceți ziua în aglomerație.

Având un puternic caracter justițiar, această zi lunară este benefică avocaților care se află de partea adevărului. Celor care obțin victoria cu orice cost, li se va adăuga la bagajul karmic cu care vor avea de-a face atunci când va veni momentul.

Aveți grijă ce miscări mai puțin morale şi legale faceți astăzi, lucrați pentru împlinirea obiectivelor într-un mod onest. Ajutați-i pe cei care vă cer ajutorul, fiți activi, participați la proiecte de echipă sau la evenimente publice. Asemeni simbolului 🐎🐎🐎
faceți zgomot pentru a fi auziți şi văzuți, însă toate cu eleganță şi demnitate !

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, însă vă sfătuiesc să integrați în meniul vostru fructe şi legume roşii deoarece sistemul circulator sanguin este cel activat de ziua 21 (roşii, ardei, sfeclă, mere, grep roşu etc). Atenție la cantitatea de alcool consumatã şi la orele de odihnă pentru a uşura funcția ficatului. Un ceai de cireşe şi merişoare v-ar prinde bine.

Luna face un frumos si armonios trigon cu Mercur şi Venus. Comunicarea este foarte bună, ne exprimăm cu lejeritate, captăm atenția şi stârnim interesul audienței cu ajutorul lui Venus. Acesta este un moment foarte bun pentru socializare, intâlniri de afaceri, negocieri, pentru a face o impresie bună cuiva, pentru a convinge. Sensibilitatea şi delicatețea pe care ne-o oferă Luna, combinată cu zeul comunicării şi zeița armoniei  oferă un pachet de-o zi de care trebuie să profităm. Folosiți-vă şarmul personal impreună cu aceste informații in funcție de situația in care vă aflați şi care necesită o astfel de abordare.

Astăzi e cea mai armonioasă zi a lunii septembrie. Nu permiteți intervenția altor influențe, decât a celor astrale care vă aduc pace în suflet. Vibrați pozitiv💖

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s