ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery

Testele lui Saturn s-au incheiat, acesta reluându-si de astăzi mersul direct. Tot ce a zguduit, distrus, legat şi dezlegat din luna mai ši până acum aşa să rãmână. Socotelile s-au incheiat, nu mai aveți ce căuta printre ruine. Nimic din ce veți găsi acolo nu mai este compatibil cu ceea ce sunteți in acest moment.
Această vară a fost mai mult o şcoală de vară. Cu toții am ieşit “instruiți” intr-un anumit sector din ea. Fie ca am pierdut persoane dragi, prieteni, joburi, bani, timp, toate experiențele ne-au oferit o lecție şi ne-au pus pe un drum. Important este să ne ținem drumul drept de aici inainte!

Cei dintre voi care ați avut afectate casele 5 si 6 şi ați renunțat in aceste luni la tigări, bautură, mancare care afecta sanatatea, medicamente de calmare, droguri, jocuri de noroc – acum că Saturn va ridica restricționarea, vă va incerca sentimentul de a relua aceste comportamente distructive. Sfatul este, bineinteles, să vă țineți drumul tot inainte.

Sa explic printr-un exemplu simplu cum operează Saturn : v-ați simtit cam rău in ultimele luni, ați mers la un control in urma căruia vi s a recomandat să mai faceti schimbări in alimentatie. Ati mai taiat, pe ici pe colo, din grasimi şi din paharele de vin. Observați in prezent că vă simtiti mult mai bine. Saturn si-a facut treaba! Buuuun! Acum el se duce in drumul lui, eliberându-vã de apăsare. Când se intamplă asta, instictul va fi “uite ca ma simt bine, ce rau imi poate face o fripturică cu un vinuleț lângā”. Ca asa ne place nouă, sa vorbim in diminutive, de parcă s-ar reduce cantitatea din pahar sau farfurie😄 Căzând in această plasă vă puteți minți pe voi insivā, insa nu si pe Saturn. La urmatorul aspect tensionat cu el sau retrogradare problemele de sănătate care acum au trecut totusi usor, se vor agrava. Acest exemplu se aplică in orice domeniu de viată, de la job la relatii.

Un alt minus al acestei veri tumultoase a fost şi lipsa elementului aer. Nu am avut planete in semne de aer ! Abia acum au pasit Mercur şi Venus in Balanță, ce vor fi urmate in curand de Soare si Marte.
Elementul aer : gândirea rațională, analitică ; energia de a duce la capăt diverse proiecte si de a face față provocărilor intelectuale; creativitate, limbaj, exprimare, comunicare; cooperare, lucru in echipă.

Cum am mai precizat si intr-un alt articol, prezenta planetelor doar in semne de pământ si apă au format nămol, care ne-a ingreunat atat iesirea din el, cât si capacitatea de a găsi soluții. Lipsa rațiunii ne-a determinat să luăm decizii bazate pe porniri instinctive şi primare, unele poate lipsite de empatie sau compasiune. Comunicarea a avut mult de suferit, uneori fiind chiar blocată. A lipsit intelegerea si sprijinul reciproc, ca şi cum fiecare a tras doar pentru el si-n dreptul lui. Acum, când planeta iubirii intră in Balanță, in domiciliu, ne va inmuia inimile şi simțurile. Vom privi altfel evenimentele ultimelor luni, in care se pare că nu numai creierul ne-a lipsit, ci şi inima. Degeaba ne-am aflat noi la un moment dat cu Soarele in sensibilul Rac dacă am activat doar vibrația joasă a simbolului, si anume fuga. Am dat inapoi, ne-am ascuns, nu am dat explicatii, ne-am inchis in carapace. Acum facem o evaluare a pagubelor şi încercăm să găsim soluții, însā pentru unele situatii este deja prea târziu, iar pentru cele saturniene nu este nevoie deloc! Viata merge mai departe!

Vã doresc o zi uşoară şi frumoasă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s