ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery16 septembrie- a 17 a zi de la Luna Nouă

☆Luna în descreştere in Berbec

☆Soare în Fecioarā♍

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei : alb, argintiu

______________________________

Simbolul zilei lunare 17 este Shakti (“energie feminină” în sanscrită), o zi a celebrării femeii şi iubirii. Shakti reprezintă energia primordialā, partea feminină a Creatorului. Cu toții suntem energie înainte de a aparține oricărei religii sau culturi, care cumulează intr-un singur Dumnezeu atât femininul, cât şi masculinul. Aşa cum scrie şi în biblie, suntem făcuți dupa chipul şi asemănarea Divinității creatoare.

Arătați-vă, printr-un gest oricât de mic, dragostea şi aprecierea față de mamele, soțiile, surorile, iubitele voastre sau orice altă femeie importantă din viața voastră.

Petrecerile şi aniversările anumitor evenimente din viața noastră sunt bine venite, în Antichitate această zi fiind dedicată lui Bachus. De data aceasta a picat intr-o zi de luni, dar asta nu vă impiedică să petreceți câteva ore intr-o atmosferă distractivă acasă, cu cei dragi. Nu intrați in casā seara incărcāți de nemulțumiřile din timpul zilei. Nu trebuie sărbătorit ceva anume, ci insăşi viața ! Shakti

Luna şi-a reluat ciclul prin cele 12 semne. Aflată in Berbec, ne încarcă cu energia şi determinarea specifică unui semn de foc, dar mai ales cu putere fizică. Am trecut de jumătatea lunii, marcată de Luna Plină. Energia s-a mai linistit, acum trecem în faza de descreştere.

Saturn, marele învățător, va intra in mers direct pe 18 septembrie. Ne-a  intârziat, pus piedici, dat teste şi dărâmat “casa” în această vară, cât timp a retrogradat. A legat şi dezlegat după cum a crezut că e mai bine pentru noi şi pentru viitorul nostru, dar şi după cum merităm. Important este să ne fi învățat lecția!

☆Energia zilei este uşoară şi dinamică ! Vă doresc o săptămână productivă ! 🤗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s