ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery12 septembrie – a 14 a zi de la Luna Nouă

☆Luna în creştere în Peşti♓

☆Soare în Fecioarā♍

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei : galben, auriu

______________________________

În mod normal, atunci când Luna este aproape de a fi plină, ne “luminează” mintea, astfel informațiile sunt mai bine procesate, transmise şi recepționate. Astăzi Luna se află în Peşti, intr-o zi de joi, prin urmare avem dublă guvernare a lui Jupiter. Dacă mai adăugăm aici şi aspectul tensionat pe care Jupiter tocmai ce l-a făcut cu Marte, dar şi ceața neptuniană prin care bâjbâim, aş zice că nu e tocmai cel mai logic şi rațional moment de Lună Plină.

In aceste zile sentimentele sunt cele care ne conduc, de aceea este important să ascultăm ce are de zis sufletul/subconştientul nostru. Zi de zi blocăm informațiile care vin dinauntrul nostru, fiind prea ocupați cu cele lumeşti. Ar fi minunat dacă astăzi şi mâine nu v-ați mai bloca frecvența cu ştirile de la televizor ori articolele, de cele mai multe ori manipulatoare de mase, de pe facebook. Indepliniți-vă sarcinile obişnuite pe cât posibil fără a vă obosi fizic (Luna in Peşti nu oferă sprijin fizic) iar apoi petreceți timpul liber in liniste. Spuneți o rugăciune, ascultați/recitați o mantră, purtați o conversație cu voi înşivă. Planificați şi vizualizați obiectivele setate, faceți o analiză interioară a resurselor de care dispuneți ( timp, talent nativ, pricepere, indemanare, chiar si procentul de dedicare asupra implinirii unui țel reprezintă o resursă prin cât la sută suntem dispuşi sa muncim).

Luna Plină aduce oportunitatea culegerii roadelor a ceea ce s-a plantat la Luna Nouă din acelaşi semn zodiacal sau o rezolvare la ceea ce a apărut odată cu aceasta. Luna Nouă in Peşti al cărei ciclu se incheie sâmbãtã a avut loc pe data de 6 martie(include evenimente petrecute intre 6 martie-5 aprilie).

Plătiți-vă creditele, ratele, achitați-vă datoriile sau efectuați orice alte operațiuni financiare.

Din punct de vedere nutrițional, mâncați cât să vă potoliți foamea şi să funcționați bine. Evitați deserturile, băuturile energizante, Cola, cafeaua(una de dimineață este suficient), alcoolul. Energia Lunii este puternică, nu este cazul să vă excitați nervii. Posibil ca mulți dintre voi să experimentați stări de insomnie zilele aceastea, somn agitat şi vise animate.

Vă las in încheiere un citat asupra căruia să reflectați cu înțelepciune jupiteriană, în timpuri neptuniene:

Sursa marilor noastre nemulțumiri sunt problemele mici. Oamenii nu se împiedică de munți, ci de pietre.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s