ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery11 septembrie – a 13 zi de la Luna Nouă

☆Luna în creştere în Vărsător

☆Soare în Fecioarā♍

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

_____________________________

O zi cu energie din plin !

Simbolul zilei, roata, ne cere să nu stăm pe loc. La locul de muncă incercați să cedați in fața unor posibile nemultumiri şi să lucrați in echipă alături de colegii voştri. Antrenați participarea tuturor angajaților în executarea proiectelor de grup. A 13 a zi lunară este generatoare de karmă directă, aşa că, dacă sunteti intelegători si cooperanți, vă veți feri de rele. Mențineți-vă ocupați, făceți-vă utili şi nu umblați cu cioara vopsită.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, însă nu vă ingreunați. Find o zi activă în care trebuie să fiți în miscare, mâncați cât să vă încărcați bateriile.

Ziua de mâine ne va aduce un careu intre Marte şi Jupiter, care începe deja să ne tensioneze. Având loc intre douã semne mutabile, mintea va fi foarte activă, “mestecând” la tot felul de idei şi gânduri. Vom deveni mai ambițioşi şi determinați in a obține ceea ce ne dorim dar nu din necesitate reală, ci din competiție. Alimentăm sentimentul de a demonstra celorlalți ce şi cât putem, fără a ne gândi cã toate au un preț. Inainte de a vă lua la trântă cu Marte, consumánd resurse, intrebaťi-vā dacă obținerea acelui lucru va mai conta atât de mult pentru voi în 2-3 luni. Nu tot ce ne dorim ne este de folos, iar cum Universul este echilibru, la un moment dat va veni si nota de plată. Cel mai bun mod in a folosi energia creată de careu este prin a vă informa, a citi, a vă documenta, a vă extinde universul cunoaşterii. Purtați discuții cu oameni care fac parte din domenii diferite față de voi. Pregătiți terenul, sortați resursele de care dispuneți, construiți-vã strategia, insă nu iesiți  la atac dacă ceea ce vă motivează este doar o victorie personală. Ne aflăm intr-o perioadă importantă pentru anii ce vor urma, nu vă pierdeți energia pe satisfactii de moment. Iesiți la atac numai in cazul in care doriti sa obtineti ceva real şi durabil.

☆Vă doresc o zi productivă şi gânduri luminate 🖤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s