ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190908-211020_Gallery10 septembrie – a 12 zi de la Luna Nouă

☆Luna în creştere în Vărsător

☆Soare în Fecioarā♍

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆culoarea zilei : roşu

_______________________

Simbolul zilei : inima❤Protejați-vă de orice subiect care vă poate perturba liniştea. Aveți grijă atât fizic cât şi emoțional de inima voastră, mai ales că ne apropiem de Luna Plină iar tensiunea în corp creşte.

Pe cei care sunteți cardiaci ori aveți frecvent atacuri de panică, senzație de sufocare, stare de anxietate dar şi in cazul în care sunteți însărcinată, vă sfătuiesc ca astăzi şi vineri să purtați culoarea verde, corespunzătoare chakrei inimii(Anahata). Casa astrologică a acestei chakre este a 10 a a Capricornului, punctul cel mai inalt al zodiacului, Anahata reprezentând astfel poarta către infinit.  Deblocați-o şi eliberați-vă ! De cele mai multe ori ne imbolnãvim din cauza a ceea ce inmagazinăm, din cauza gândurilor, emoțiilor blocate, sentimentelor ascunse. Cum am menționat in articolul de ieri, pentru a primi energia vieții si vitalității, energia prana, trebuie mai intâi sa renunțăm la ceea ce am acumulat in interior : gânduri şi emoții negative, frustrări, nemulțumiri, autocompătimire, vină, mustrări de conştiintă, dragoste, dor, poate chiar ură. Cum a spus-o şi Hipocrate “Inainte de a vindeca pe cineva intreabă-l dacă este pregătit să renunțe la ceea ce l-a îmbolnăvit”.

Evitaťi să vã gândiți la propriile probleme ori să plângeťi din cauza acestora, deoarece puteți cădea într-o stare care va necesita cel puțin un ciclu lunar pentru a vă reveni. Îndreptați-vă atenția şi dedicarea către cei din jur! Puteți oferi o farfurie de mâncare, lucruri de prin casă care nu vă mai sunt de folos, însā de care alťii s-ar bucura.

Din punct de vedere nutrițional, indicat este să postiți. Elementul zilei este apa, aşa că hidratați-vă suficient! Nu consumați alcool!

⚠️Atenție la neatenție ! Aspectul major de opoziție (180°) Soare-Neptun ne poate băga în ceața tipic neptuniană. Există probabilitatea să: luăm decizii in baza unor promisiuni care se vor adeveri a fi iluzii; să existe neconcordanțe intre realitate şi imprejurările incheierii unui act juridic (vicii de consimțământ) ; să fim dezamăgiți de anumite persoane ; să fim chiar noi cei care dezamăgesc sau rănesc pentru că ne aruncãm in mare fără a ştii inota, făcánd promisiuni şi planuri în această pâclă care ne inconjoară. Mai există si posibilitatea ca nimeni sa nu gresească nimănui, dar să exagerăm si să dramatizăm de dragul show-ului specific Peştilor, acolo unde se află Neptun.

Nimic nu este limpede zilele acestea, de aceea cel mai bine este să munciți şi să vã dedicați obținerii rezultatelor vizibile şi palpabile sub semnul harnicei Fecioare, nu mai visați şi creați succesul doar in imaginația neptuniană. Acest aspect de opoziție sustine creativitatea şi oferã inspirație, prin urmare este benefic artistilor, indiferent de ramură.

În incheiere, vă las mantra Yam – silaba corespunzătoare chakrei inimii(Anahata), care face ca aceasta să vibreze la rostirea ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s