ASTRO-SFATUL ZILEI DE LUNI

Screenshot_20190908-211020_Gallery9 septembrie – a 11 zi de Luna Nouă

☆Luna în creştere în Capricorn

☆Soare în Fecioarā♍

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆culorile zilei : alb, argintiu

______________________________

In hinduism în această zi ekadashi (semnificație în sanscrită : a 11-a ) se posteşte pentru a nu atrage o manifestare negativă a planetelor. Fiind cea mai energică şi imprevizibilã zi a lunii, trebuie abordată dintr-o perspectivă spirituală, pentru a căpăta protecție divină. Postiți, meditați, spuneți o rugãciune in linişte.

Celor care se simt a fi mai irascibili, obosiți ori au carență de grupul B şi minerale (precum magneziul, potasiu, zinc) le este recomandat consumul de alune, migdale, nuci, caju, semințe de dovleac, seminte de chia, deoarece intr-o zi lunarã 11 asimilarea acestora este mai uşoară, dar si necesară pentru susținerea fizică si psihică.

Marte, zeul rāzboiului, planeta focului interior şi a motivației, face aspect armonios cu strictul şi severul Saturn. Astfel, determinarea vulcanică de a face şi a obține va fi stăpânitã de Saturn. Vom fi mai prudenți şi mai calculați. Fiind vorba de o planetã lentă, pentru a obține rezultate trebuie să ne înarmām in primul rând cu rãbdare şi sā acționăm disciplinat, conform planului. Cu cât ambiția lui Saturn este mai mare, cu atât va creşte şi puterea de a face a lui Marte. Acesta este un luptător, reprezentând forța brută. Combinat cu sistemul bine pus la punct a lui Saturn, va oferi rezultate bune şi de lungã duratã celor care acționează incadrat in tiparele lor : perseverentă, corectitudine legală, disciplină, ambiție, rābdare.

O altă planetă care intră in scenă, Uranus, se va resimți prin dorința de a ieşi din normal, de a face ceva diferit, impreunã cu Mercur care ne va da câteva idei originale. Poate dacă aveam Martele intr-un semn de foc acțiunea se intensifica, fiind mai predispuşi la a merge pe mâna noastrã, insă raționalul Saturn nu ne va lăsa să ne abatem prea mult de la regulile sociale. Fiți atenți la locul de muncă, este posibil să beneficiați de idei/soluții care să vă aducă recunoaştere ori să vă asigure locul pe termen lung.

In legãturã cu “electricitatea” lui Uranus, țin sã menționez că zilele acestea tensiunea în corp creşte, putându-se resimți in dureri musculare, dureri de cap, tulburări de ritm cardiac, stare de nervozitate, insomnie. Dacă veți experimenta astfel de stări, incercați să rămâneťi calmi, vitaminizaťi-vă, mineralizați-vă, dormiți si pe timpul zilei dacă asta ar insemna să vă puteți odihni. Faceți toate acestea pentru a rămâne cat mai lucizi, nu acționați in baza unei stări de moment, doar pentru că sunteți nervoşi. Este doar o predispoziție trecătoare !

Vă las mai jos o mantră foarte frumoasă, a cărei semnificatie si rol este de a elimina blocajele şi energiile negative din corp prin inlocuirea cu energie Prana (energia vitală a vietii, suflul divin datorită căruia există toate). Această mantră este despre schimbul dintre ce este vechi si distrus in noi, dar totuşi păstrăm, şi insăsi energia vietii.

Vă doresc o săptămână productivă, că doar ne aflăm in semnul Fecioarei! 💁‍♀️ Ne reîntâlnim mâine dimineață! 🧚‍♀️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s