ASTRO-SFATUL ZILEI

Avem în față o săptămână pe care o aşteptăm de cel puțin 6 luni. Urmare a tuturor schimbărilor produse de eclipse, aceasta se va simți ca o gură de aer proaspăt. Pentru cei care se află in vacanță chiar există o susținere astrală in a se relaxa. Faceți un pas inapoi şi  priviți la ceea ce vă interesează dintr-o perspectivă nouă, cu mintea limpede şi odihnită.

Jupiter, marele benefic, intră in mers direct (după o perioadă de retrogradare) şi va face aspecte majore cu celelalte planete, încârcându-ne bateriile optimismului. Totul va deveni mai clar, vom începe să observăm rezultatele eforturilor depuse dar şi motivele din spatele atâtor schimbări forțate de destin.

Cu Soarele in Leu vom beneficia de determinarea şi ambiția specifică semnului, de dorința de afirmare şi reuşită. Dacă v-ați propus ceva anume de indeplinit, puteți incepe a pune bazele. Pe de altă parte, dacă aşteptați ceva pentru a putea incepe, posibilitatea de a obține este mare săptămâna aceasta.

Vedeta este Jupiter, planetă beneficã stabilirii si indeplinirii obiectivelor înalte, dar şi a progresului. Uranus se alătură petrecerii, trăgând de noi să mergem inainte. Punct comun : progres.

Acesta se pregăteşte să intre in retrogradare iar Jupiter în mers direct, in concluzie ambele planete staționează in scopul schimbării direcției. Toată această ambiție trezită in voi poate cauza o stare de irascibilitate şi nervozitate in corp, fiind sub influența lui Uranus. Luați-le pe rând, nu vă asumați multe deodată şi nici nu vă invinovățiți dacă aveți sentimentul că se putea mai bine de atât. Toate la timpul lor ! Acolo unde vor exista încă incetiniri şi piedici trebuie inteles că fără acestea nu am mai avea suficientă ambiție şi determinare de a continua lupta.

Yin si yang ☯️- există bine in rău şi rău in bine – echilibrul perfect al Universului.

Ziua lunară 5 ține de digestie : atât a informației cât şi a alimentelor. Hraniți-vă mintea cu ce vă este folositor iar corpul cu ce vă place. Astăzi e nevoie de producerea dopaminei pentru o stare de bine şi o bună funcționare a organismului care să vă susțină intreg ciclul lunar, dar şi de stimulare intelectuală.

☆Vă doresc o săptămână plină de voie bună, iubire, intelegere, reuşite.🤗💕

Screenshot_20190401-010526_Gallery

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s