ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery

Aspectele majore ale săptămânii :

-Soare in Leu cuadratură cu Uranus în Taur

-Soare in Leu trigon Chiron in Berbec

-Lună Nouă in Leu

-Venus in Leu cuadratură Uranus in Taur

-Mercur intră in mers direct

___________________________________

Mai jos voi descrie pentru fiecare semn zodiacal sectoarele de viață afectate de aspectele majore care au loc săptămâna aceasta, dar ale căror efecte sunt îndelungate. Intâi consultați Ascendentul deoarece are o acuratețe mai mare.

●BERBEC/Ascendent Berbec

În cazul vostru este activată casa 5 a creației, astfel că săptāmâna aceasta dețineți bagheta magică ! Gândiți-vă la ceea ce v-a fost teamă până acum să faceți sau să obțineți, din diverse motive, printre care şi frica de eşec. Priviți casa 5 ca pe un pântec iar pe Uranus ca pe o sarcină ajunsă la termen. Nu ați făcut niciodată o ecografie in perioada sarcinii : ce ați dori să iasă? Puterea gândului vostru este creatoare săptămâna aceasta aşa că alegeți-vă cu grijă ši pentru viitor proiectele, țelurile. Credeți in ele şi în puterea voastră de a le materializa! Uranus poate aduce o dragoste fulgerătoare, nouă si intensă sau duce o relație deja stabilă la urmatorul nivel (logodna, casatorie, planuri de viitor). Fiind şi casa distracției, relaxării, poate aduce o vacantă/călătorie neplănuită sau măcar cateva zile de relaxare care nu existau in plan până zilele acestea.

●TAUR/Ascendent in Taur

Puteți simți zilele acestea nevoia de spațiu, dorința de a reamenaja ori renova. Nevoia de securitate şi echilibru se va implini prin confortul în cămin, de aceea chiar vă îndemn să faceți anumite schimbări, dacă simtiți acest lucru. “Acasă” e acolo unde vă este inima, mergeți unde vă simtiți intregi şi impliniți. Uranus doreşte să aducă noul in viața voastră, permiteți-i, chiar dacă voi sunteți prin definiție semnul zodiacal cel mai de neclintit. Deoarece Mercur a retrogradat pentru voi fix pe casa 3 afectând documentele, călătoriile, contractele incheiate in scop comercial, de serviciu ori in legăturã cu proprietățile, din 1 august lucrurile incep să reintre în normal.

●GEMENI/Ascendent in Gemeni

Casa astrologică activată este chiar cea care vă aparține, şi anume casa 3. Reconstruția noului ciclu lunar şi noutatea lui Uranus vin prin imagine, asociere, prin grupul de care aparțineți. Fãceți-vă văzut dar in acelaşi timp reinventați-vă! Aduceți ceva nou modului in care gândiți, actionați, vă exprimați sau vă conectați cu cei din jur. Valul de popularitate va trece dacă nu sunteți pregătiți să vā adaptați. Retrogradarea lui Mercur v-a cerut să vă evaluați resursele de care dispuneți pentru a obține ceea ce doriți, in principal pentru a vă asigura o sursă de venit. Acum este momentul in care Mercur va trece a treia oară prin acele grade (mers direct, retrogradare, mers direct) şi in care aveți oportunitatea de a culege roadele. Bineinteles, dacă ati facut ceva şi ati depus efort in acest sens. Luna august va aduce stabilitate economică, mai ales acolo unde au existat intârzieri sau neintelegeri.

●RAC/Ascendent Rac

Este timpul să vă reevaluați resursele şi să conştientizați de ceea ce dispuneți. Timp, bani, frumusețe, talent nativ, dexteritate, toate acestea sunt resurse de care dispuneți şi pe care trebuie să le exploatați. Există posibilitatea ca Uranus să vă scoată in cale o persoană sau un grup de persoane care să vă ajute in acest sens. Urmăriți orice idee care poate imbunătăți situația voastră financiară. Anumite persoane vă pot dezamăgi ori supāra atât de tare în această perioadă incât pot declanşa in voi ambiția si determinarea de a construi ceva măreț prin care să şocați (Uranus). De aceea este bine să profitați de oportunitățile apărute sau ideile incolțite in mintea voastră. Pentru raci se deschide un drum către viitor, dar necesită investiția tuturor resurselor de care dispun. Nu vă asumați riscuri nebuneşti ci folosiți-vă de ceea ce stiti cel mai bine sa faceți, descoperiți acel talent care, indiferent de ce ați avea de pierdut prin investitie, va rămâne mereu temelia voastră.

●LEU/Ascendent Leu

Pentru voi Luna Nouă are loc in casa I a imaginii si modului in care sunteți percepuți de ceilalți, in careu cu Uranus de pe casa 10 a carierei. Uranus cere noutate şi reinventare, impreună cu inceputul ciclului lunar. In concluzie, aici vorbim de o relansare, un refresh dat zonei carierei. Trebuie să vă adaptați evoluției şi tehnologiei. Cautați o nouă modalitate de a vă evidenția. Soarele străluceşte in semnul vostru, găsiți modalitatea prin care şi voi sã străluciți. Îndrăzniți să iesiți din vechile tipare şi mentalitatea care nu mai foloseşte dacă observați că bateți pasul pe loc. Pot apărea de asemenea şi schimbãri forțate care să vă determine sã adoptați o nouă atitudine şi imagine de sine, poate chiar sā fiți puşi in situația de a vă reorienta profesional. In cazul in care detineti propria afacere, luați in calcul rebrenduirea ori introducerea unui nou serviciu/produs.

●FECIOARĂ/Ascendent Fecioară

Pentru voi este valabilã zicală “Fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi in lume”. Fiind activată casa 12, săptămâna aceasta cu toate evenimentele ei astrologice este parte a introspecției pe care a venit momentul să o faceți. Analizați ce ati facut, ce aťi omis să faceți, ce v-ati fi dorit sã iasă altfel. De obicei Fecioarele încearcã să blocheze ceea ce nu le convine, mai ales atunci când sunt rănite sau cand conştientizează că au rănit pe alții. Ceea ce blocăm se duce pe casa 12, un fel de depozit emoțional. Odată activată casa, toate acestea ies la iveală. Aşa că, dacă vă simtiți nedreptățiți de soartă, priviți intâi inăuntrul vostru, facând o analiză a propriilor acțiuni.

●BALANȚĂ/Ascendent în Balanță

Dacă Mercur v-a produs intârzieri sau încurcături in legătură cu zona carierei ori diverse neintelegeri cu o autoritate( publică, šefi, părinți, poate profesori) din 1 august lucrurile incep să se clarifice. Dacă ati fost puşi in situatia in care să refaceți anumite sarcini din cauza unor probleme de comunicare sau acte şi toate acestea v-au făcut să simtiți ca ati depus de doua ori mai mult efort, in curand vor apărea şi rezultatele muncii voastre. Luna Nouã in leu activează pentru voi casa 11 a cunoştintelor, prieteniilor, oamenilor cu ajutorul cărora puteți obține ceva ce vă doriți. Poate un job, poate implicarea intr-un proiect sau care pur si simplu să vă lumineze intr-o direcție. Fiți sociabili şi deschişi, veți avea de invățat de la fiecare persoană în drumul vostru spre atingerea țelului, poate chiar veți găsi sprijin în cineva nou întâlnit. In iunie şi iulie Balanțele au pierdut oameni dragi care puteau fi considerati de bază deoarece scopul acestora in vieťile lor s-a implinit. Este timpul unui nou cerc de prieteni!

●SCORPION/Ascendent in Scorpion

Pentru voi casa activată este 10 a carierei şi recunoaşterii publice. Fiind un moment care trebuie să vă pună in lumină(Soare in Leu) dacă observați că acest lucru nu se intâmplă inseamnă că băteți la uşa care nu trebuie. Reorientați-vă rapid şi cooperați! Incercați să vă imbunatațiți prin a cere şi părerile altora in legãtura cu aceasta. Nu vă incăpățânați sã rămâneți aceiaşi, asteptând in fața uşii inchise. Pentru Scorpioni aspectele verii in general sunt de câştigarea independentei prin a se pune in lumină si a-şi adăuga valoare. Uranus pe casa 7 poate aduce ceva neaşteptat in zona contractelor, parteneriatelor, inclusiv a partenerilor de viată ( contracte de munca, de colaborare, divort, casatorie).

●SĂGETĂTOR/Ascendent

Resursele (bani, timp, talent nativ) blocate sau care au suferit întârzieri din cauza lui Mercur vor începe să se deblocheze din 1 august. Profitați de ultimele zile pentru a face analiza acestora, filtrând ce anume vă este de folos pentru a vă imbunătăți, in primul rând, situația financiară. Luna Nouã in Leu activează pentru voi casa 9. Alături de casa 10, acestea sunt cele mai inalte ale zodiacului : in timp ce casa 10 ne pune in lumina reflectoarelor şi a publicului, inaltimea casei 9 ne duce mai aproape de intelepciunea divină. Luna Nouă vă va ajuta să vedeți, in sfarsit, imaginea de ansamblu şi să descărcați intelepciunea şi inspirația necesară pentru a vă clarifica unele aspecte ale vieții. Claritatea de care veți dispune va indrepta săgeata voastră cãtre un nou țel, iar energia Leului vă va determina să actionați in plan măreț.

●CAPRICORN/Ascendent

Veți avea oportunitatea de a folosi resursele altora in beneficiul vostru. Poate apărea o finanțare, un contract de colaborare, un credit aprobat, un câştig prin intermediul partenerului de viață, un câştigat dintr-o altă sursă decât cea de bază. Gestionați cu grijă şi cu mare interes ceea ce se iveşte deoarece vă va oferi increderea de care aveați nevoie şi sanşa de a obține ceea ce v-ați setat ca țel. Este posibil ca aceste resurse să fie rulate deocamdată in spatele cortinei, însă in 15 august atunci cand Soarele va face conjunctie cu Venus in casa 8 pentru voi, acestea vor iesi la lumină şi le veți putea utiliza in fața tuturor ( poate marca de asemenea şi farsitul unei datorii). Acționați in mod legal pentru ca lumina Soarelui să nu scoată la iveală neregulile din spatele vostru.

●VĂRSĂTOR/Ascendent in Vărsător

Puterea pe care o oferă Leul odată cu Luna Nouă vine prin partenerul de viață, de afaceri, colaboratori, poate chiar clienți, in cazul in care detineți o afacere. Semn independent din fire, Vărsătorul se hrăneşte si-si ia puterea din reacțiile celorlalți, de aici si dorința continuă de a fi perfecționişti, de a avea o imagine impecabilă. Vă cam iese asta in luna august, mai ales că Venus poziționată tot aici vă va da sentimentul de mulțumire, fiind incântați chiar cu ceea ce faceți, un sentiment mai rar pentru voi. Luna va fi una relaxată, mulți dintre voi aflându-vă in vacanță. Profitați de aceasta, mai ales de romantica Venus şi comunicați cât mai mult posibil cu partenerul de viață.

●PEŞTI/Ascendent in Peşti

Aspectele frumoase făcute pe casa 6 indică un loc de muncă plăcut, un colectiv in care vã simtiți bine, o promovare sau poate doar o simplă apreciere, dar care vā va ridica moralul. Țineți cont ca prin natura voastră de Peşti sunteți binefăcătorii zodiacului, de aceea este foarte important ca mai intâi să dăruiți şi să vã puneți in serviciul celorlalți, pentru ca Universul sã vã rãsplãtească asa cum vã doriți. Fiți atenți la nevoile celor din jur. Casa 6 reprezintă de asemenea si sănătatea, aşa ca protejați-vă de căldură, soare, aveți grijă unde anume mâncați, mai ales că multi dintre voi va veti afla in vacanță. Prezența lui Venus aici cere confort şi rafinament, indicat fiind să nu vă mulțumiți cu servicii prost calitative. Dacă Mercur v-a afectat relatia cu persoana iubită ori cu copiii, dând peste cap rutina zilnică şi comunicarea, din 1 august lucrurile incep să se aseze.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s