ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery29 iulie – zi lunară 27 (de la Luna Nouă)

☆Lună în descreştere in Rac♋

☆Soare în Leu♌

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei : alb, argintiu

______________________________

Simbolul zilei este tridentul 🔱 lui Neptun/ Poseidon (zeul mărilor).

In astrologie, Neptun reprezintă ìntelepciunea până la iluminare, mereu in căutarea adevărului, a esenței lucrurilor. Intr-o perioadă aflată sub efectul aspectului major Soare-Uranus, care poate aduce in viața noastră ceva neaşteptat, uneori şocant, mai bine medităm impreună cu Neptun şi petrecem ziua gândindu-ne la propria evoluție.

Evitați ştirile din presă, televiziune, online, care vă afectează undele cerebrale. Tensiunea aspectului de cuadratură Soare-Uranus este suficientă cât să ne irite sistemul nervos şi să ne facă să reacționăm pe baza propriilor nemulťumiri, frustrări, neputințe acumulate in subconştient. Fiecare este dator față de el insuşi sã se ingrijeascã, menajeze şi iubească. Dacă noi nu ne facem datoria in primul rând față de noi înşine in a evolua, nu putem fi de ajutor altora. Vă voi lăsa la sfarşitul articolului o muzică specială pentru activarea subconstientului. Tonurile binaurale provoacă valuri, influențând creierul prin antrenarea undelor cerebrale.

Dacă simtiti nevoia de a primi un sfat, intr-o zi lunarã 27 este indicat să apelați la persoane mai în vârstă care, cu intelepciunea experienței, vă pot indruma spre a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Nu vă risipiți energia incepând ceva nou, terminați proiectele ciclului lunar aflat în curs. Plătiți datorii, facturi, rate, iar dacă aveți posibilitatea, donați unei cauze sau dați de pomană.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, fiind chiar indicat să vă răsfățați cu preparatele voastre preferate pentru a mai căpăta energie – ne apropiem de incheierea ciclului lunar.

Deoarece elementul zilei este apã, evitați pe timpul zilei reflectarea in oglindă. Nu este indicat să spălați rufe.

☆Sper ca mâine sā am gata articolul pe zodii pentru această perioadă cu activitate astrologică intensā. Vă sfătuiesc totuşi să nu reacționați la cald, pe baza unor emotii declanşate de ceea ce vi se serveşte, să aveți grijă la aparatură electrică şi la condus(maşina). Vă doresc o zi bună ! Succes !

 

4 thoughts on “ASTRO-SFATUL ZILEI

 1. Ma macina o curiozitate … 🙂
  Imi poti explica te rog mult, de ce in unele zile nu este indicat sa spalam rufe murdare?
  Spre exemplu, ieri nu am spalat pentru ca citisem recomandarea ta. Dar m’ar ajuta sa am si argumentul astral.

  Multumesc tare mult,

  Like

  1. Cred ca este specificat in articol. Elementul zilei este apa iar ca simbol tridentul lui Neptun, de aceea trebuie sa nu o folosim in alte scopuri. Atunci când mentionez simbolul zilei, ma refer la el ca la o formă de venerare, adica un respect adus acestuia. Ca atunci cand nu spalam de Boboteaza

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s