ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190518-173141_Gallery26 iulie – a 24 a zi lunară (de la Luna Nouă)

☆Luna în descreştere ín Taur♉

☆Soare în Leu♌

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

__________________________

Vinerea trecută am avut ziua lunară 17 – simbol energia primară Shakti – partea feminină a Dumnezeului creator. Astăzi avem ca simbol energia masculină a acestuia,  zeul Shiva din mitologia vedică, parte a trinității, alături de Brahma şi Vishnu. Brahma este creatorul, Vishnu conservatorul iar Shiva distrugătorul. Distrugerea este întotdeauna urmată de construirea a ceva mai bun, în scopul pãstrării echilibrului in Univers.

Fiind o zi amprentată de energie masculină, tot ce faceți  trebuie să fie la capacitate fizicã maximă, cu implicare 100%. O zi bună să construiți/ dărâmați/ reparați.

În Antichitate, în această zi lunară egiptenii începeau construirea unei noi piramide, de aceea, dacă aveați de gând să începeți construirea unei case, astăzi este o zi prielnică pentru a pune bazele acesteia.

Pot exista unele tensiuni cu superiorii de sex masculin, mai ales în cazul bărbaților din cauza încărcaturii energetice de acest tip.

Nu săriți peste nici o masă principală şi nu vă infometați. Faceți loc în meniul vostru unui pahar de iaurt/sana/chefir , bineințeles in cazul in care nu postiți.

Ca in fiecare vineri, zi guvernată de frumoasa si rafinata Venus, puteți merge la cumpărături să achiziționați ceva frumos pentru voi, pentru casă, pentru o persoană dragă. Ne aflăm in semnul Leului, este momentul distracției şi relaxării din an. Chiar dacă nu puteți pleca in concediu, incercați să aveți totuşi activități de weekend care să vă bine dispună.

În faimoasa carte a parapsihologului Serghei N.Lazarev “Diagnosticarea karmei” am citit o idee foarte interesantă despre conceptul de distrugere: “Dacă, drept răspuns la distrugere, noi mărim cantitatea de iubire în suflet, atunci distrugerea devine creatoare. Ura interioară faţă de distrugere constituie lipsa dorinţei de dezvoltare. ”

☆ Evoluați !

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s