ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190518-173141_Gallery23 iulie – a 21 zi lunară (de la Luna Nouă)

☆Luna în descreştere ín Berbec♈

☆Soare în Leu♌

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culoarea zilei: roşu

______________________

Ziua 21 lunară nu este de trândăvit, ci de consumat energie.

Asocierile şi lucrul în grup sunt bine aspectate datorită simbolului zilei şi anume herghelia🐎🐎🐎
Benefic comerțului cu mijloace de transport, tranzactiilor financiare indiferent de domeniu, stabilirii unui parteneriat sau atragerii unui sponsor. Puteți cunoaşte persoane ori să vă faceți prieteni noi, de aceea vă recomand să petreceți ziua în aglomerație.

Având un puternic caracter justițiar, această zi lunară este benefică avocaților care se află de partea adevărului. Celor care obțin victoria cu orice cost, li se va adăuga la bagajul karmic cu care vor avea de-a face atunci când va veni momentul.

Aveți grijă ce miscări mai puțin morale şi legale faceți astăzi, lucrați pentru împlinirea obiectivelor într-un mod onest. Ajutați-i pe cei care vă cer ajutorul, fiți activi, participați la proiecte de echipă sau la evenimente publice. Asemeni simbolului 🐎🐎🐎
faceți zgomot pentru a fi auziți şi văzuți, însă toate cu eleganță şi demnitate !

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, însă vă sfătuiesc să integrați în meniul vostru fructe şi legume roşii deoarece sistemul circulator sanguin este cel activat de ziua 21 (roşii, ardei, sfeclă, mere, grep roşu etc). Atenție la cantitatea de alcool consumatã şi la orele de odihnă pentru a uşura funcția ficatului. Un ceai de cireşe şi merişoare v-ar prinde bine.

Intrăm in ultima săptămână a lui Mercur retrograd. Evitați să incepeți ceva nou sau să vă implicați in proiecte mărețe.  Revizuiți-vă comportamentul ši modul de exprimare. Rezolvați-vã conflictele familiale. Luați o pauză, relaxați-vă ši bucurați-vã de viață!

Pasaj din cartea “Secretele succesului” (autor Dale Carnegie) pe care il folosesc ca exemplu pentru a descrie un Mercur retrograd încăpățânat :

Dacă te cerți şi contrazici, poți să obții o victorie, însă va fi una deşartă, pentru că nu vei câştiga niciodată bunāvoința oponentului. Aşa că dă-ți seama singur. Ce preferi : o victorie academică, teatrală, sau bunăvoința unei persoane?

În Boston Transcript au apărut cândva aceste versuri albe : Aici se odihneste trupul lui William Jay / Care a murit susținându-şi părerile./A avut dreptate in discuțiile sale pasionate,/ Dar acum e la fel de mort ca şi in caz că s-ar fi înşelat.

[…] Niciun om care e hotărât să-şi implinească potențialul nu poate să-şi piardă vremea cu dispute personale […] E mai bine să laşi un câine să treacă pe drum decât să fii muşcat de el, certându-te cu privire la cine are intâietate. Nici măcar uciderea câinelui nu ar vindeca muşcătura”

☆Vă doresc o zi productivă !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s