Lună Plină / Eclipsă parțială de Lună

După ce ne-a zguduit din temelii Eclipsa totală de Soare din 2 iulie, a venit momentul culminării energiei cu Luna Plină( +eclipsă ) ce va avea loc la noapte, 17 iulie, ora 00:30.

În acest moment atmosfera este foarte încărcată şi se va extinde pe toată săptămâna: 6 planete in mers retrograd in culoarul dintre cele două eclipse, implicarea nodurilor de destin, opoziții pe care planetele le fac cu Pluto. De când s-a deschis acest culoar energetic odată cu Luna Nouă din 3 iunie, ne aflăm ca intr-un fel de travaliu la sfârşitul căruia trebuie să revelăm creația noului “eu”. Mai sensibili la aceste “dureri ale facerii” sunt cei cu predispoziții in harta natală, însă această presiune are loc la nivel planetar. Până şi vremea e cam bulversată, nici ea nu mai ştie ce anotimp vrea să fie😄

Ştiu că v-am obisnuit la “Astro-sfatul zilei” cu articole scrise intr-un mod concis, cu explicații clare pentru a fi mai uşor de digerat şi de aplicat in viata de zi cu zi. Despre eclipse am tot vorbit de-a lungul timpului, iar despre Luna Plină- la fiecare 30 zile. Acum imi doresc să vă povestesc puțin despre acest Pluto, un fel de Baba Cloanța al astrologiei, şi despre importanța lui din aceste zile incărcate de energia eclipselor.

Ce ne spune Pluto – mori astăzi pentru a avea viață mâine –

In mitologie, numele acestuia este Hades, conducătorul lumii subterane, zeul infernului. În astrologie acesta reprezintă simbolul transformării profunde care poate avea loc numai prin distrugere, asemeni păsării Pheonix. Pluto vrea de la noi să fim autentici, să trăim in acord cu programarea noastră karmică, cu propriul spirit. Dacă opunem rezistență propriului destin acesta ne va distruge drumul până când vom ajunge la nivelul de a realiza care ne este cel potrivit. Gândiți-vă la o muscă care vă intră in cameră şi care se loveşte insistent de geam in dorința de a fi liberă, crezând că, cu cât va depune mai mult efort, cu atât şansele ii sunt mai mari. Insă tot ce face este să se rănească. Aici intervine Pluto in viețile noastre. Vine şi şterge cu noi pe jos, ne târâie până când realizăm că ne facem rău singuri in situația in care ne aflăm.

Soluția? – conştientizare, distrugere, regenerare.

Trebuie să identificăm sursa nefericirii noastre, să conştientizăm că ceea ce ne dorim şi de ceea ce ținem cu dinții de fapt ne face rău, să distrugem vechile tipare după care acționăm şi să ne vindecăm. Lui nu-i pasă cum ți se par ție lecțiile pe care ți le oferă, cât de greu iți este şi cât eşti de disperat. Pluto vrea să te distrugi tocmai pentru a a te întări şi a reveni intr-o nouă şi evoluată variantă. Va sterge cu tine pe jos, intrebându-te din când in când “hai mai vrei? mai poti? iti place asa?” până când vei decide că nu, nu iti place aşa, că vrei mai mult de la tine şi de la viață.

Ne aflăm in plin sezon al schimbărilor datorate eclipselor. Însă cine ne suflă in ceafă in toată această debandadă astrală? Pluto, in opoziție cu Soarele, Mercur, Marte, Venus (iunie/iulie). Ceea ce avem de făcut este să predăm armele ši sã renunțăm la control. De ce să ne izbim de bună voie de geam precum musca din exemplu? De ce să ținem de oameni care ne fac rău, de joburi care mai mult ne imbolnăvesc, de locuri in care nu ne simțim bine veniți?

Conectați-vă cu cea mai profundă parte a voastră, scoateți la suprafață din adâncuri ceea ce negați chiar şi față de voi înşivă şi permiteți-i luminii Lunii să ajungă la acea parte care necesită transformare şi vindecare.

Închei prin a vă dori minte luminată pentru a vedea cu claritate drumul şi oportunitățile aduse de cele două eclipse!

Screenshot_20190716-033650_Gallery

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s