ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery15 iulie – a 14 zi lunară (de la Luna Nouă)

☆Luna în creştere în Capricon♑

☆Soare în Rac♋

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆culorile zilei : alb, argintiu

_______________

O  zi cu energie din plin, aflându-ne in pragul Lunii Pline, aşa că nu o petreceți stând. Acumulată in corp, aceasta poate duce la creşterea tensiunii arteriale ori la izbucniri nervoase.

Luna ne “luminează” mintea (fiind aproape plină) astfel că informațiile sunt mai bine procesate, transmise şi recepționate. Nu vă pierdeți in detalii, nu vă canalizați atenția şi energia pe lucruri minore deoarece puteți pierde şansa unei idei sau soluții inovatoare. Dacă vă macină o problemă căreia nu-i dați de cap, incercați să o priviți din alt unghi, adoptánd o nouă abordare. Nu poți face acelaşi lucru in mod repetat şi să astepți rezultate diferite.

Zi benefică comunicării cu asociații, clienții, colegii. Împărtăşiťi ideile voastre cu ceilalți şi vedeți cine este dispus să vă susțină în materializarea acestora. Intotdeauna Luna Plină aduce oportunitatea culegerii roadelor a ceea ce s-a plantat la Lună Nouă. Bineinteles, vorbind de un ciclu lunar de 30 zile ( 15 zile intre fazele menționate) ne referim la evenimente cotidiene, care nu au impact major in viața noastră însă care, bucată cu bucată, o compun.

Plătiți-vă creditele, ratele, achitați-vă datoriile sau efectuați orice alte operațiuni financiare.

Din punct de vedere nutrițional, mâncați cât să vă potoliți foamea şi să funcționați bine. Evitați deserturile, băuturile energizante, Cola, cafeaua(una de dimineață este suficient), alcoolul. Energia Lunii este puternică, nu este cazul să vă excitați nervii.

Opoziția Saturn-Soare de care am avut parte săptămâna aceasta a fost destul de frustrantă. Ni s-au pus anumite bariere şi ni s-a tăiat avântul, ni s-au incurcat planurile, poate chiar programul nostru a suferit modificāri, tocmai pentru a învăța că, indiferent de cât de organizați ši disciplinați suntem, existe momente in care trebuie sã lăsăm viața să se intâmple pur si simplu. Când nu mai ținem cu dinții de ceva anume pe care il dorim şi pe care îl proiectăm mental, atunci este cel mai probabil ca Universul sã ne surprindă cu ce are de oferit.

Posibil ca mulți dintre voi să experimentați stări de insomnie zilele aceastea, somn agitat şi vise animate înainte de Lună Plină.
Pentru a vă oferi câteva minute de linişte, vă las mai jos linkul mantrei  “Om mani padme hum”. Aceasta simbolizeaza uniunea perfectă a trupului, minții şi spiritului cu dragostea, compasiunea şi înțelepciunea. Ascultați-o şi intonați-o !

One thought on “ASTRO-SFATUL ZILEI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s