ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery12 iulie – a 11 zi lunară (de la Luna Nouă)

☆Luna în creştere în Săgetător♐

☆Soare în Rac♋

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

__________________________

Ziua cea mai energică şi puternică din lună, care are ca simbol sabia în flăcări.
Concentrați-vă şi dedicați-vă mai mult vieții profesionale decât celei personale. Puterea se află in mâinile voastre, doar dacă aveți pregătirea si capacitatea de a o mânui. Unii oameni pur şi simplu simt că nu pot face față provocării, preferând să rămână in zona de confort. De aceea menționez că o astfel de zi le este destinată “războinicilor”. Cei care nu sunt tocmai siguri pe puterea lor mai bine evită acest val energetic, deoarece pot intoarce sabia impotriva lor.

In hinduism în această zi “ekadashi”( sanscrită : a 11-a de la Luna Nouă) se posteşte pentru a nu atrage o manifestare negativă a planetelor. Celor care se simt a fi mai irascibili, obosiți ori au carență de grupul B şi minerale (precum magneziul, potasiu, zinc) le este recomandat consumul de alune, migdale, nuci, caju, semințe de dovleac, seminte de chia.

Mercur retrograd aspectează Neptun, băgându-ne puțin in ceața neptuniană. Suntem predispuşi la a încurca borcanele, la a uita anumite sarcini, chiar şi lucruri simple, de aceea vă sfătuiesc să fiți atenți la detalii şi sā verificați de câte ori este nevoie. Starea aceasta “plutitoare” se poate manifesta şi in legătură cu planurile făcute deja. Puteți fi dezamăgiți de o situație sau de cum s-a desfăşurat aceasta, intr-o formă in care ştiți bine că n-ați plánuit-o aşa. Poate că brusc realizați că nu vă mai doriți acel lucru şi renunțați la a mai depune efort. Bine că avem Luna in Săgetător, care vă va ajută cu optimismul. Atunci când il avem aspectat pe Neptun inclin să spun că nimic nu e ceea ce pare, de aceea vă sfătuiesc să dați un pas inapoi, să lăsați lucrurile să se intample şi discuțiile să treacă, revenind cu altă ocazie asupra subiectului.

☆ La mulți ani, tati !

“Cred că devenim dependenţi de ceea ce ne învaţă taţii noştri în momente întâmplătoare, când nu încearcă să ne înveţe ceva. Suntem formaţi din mici cioburi de înţelepciune.” Umberto Eco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s