ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery11 iulie – a 10 a zi lunară (de la Luna Nouă)

☆Luna în creştere în Scorpion♏

☆Soare în Rac♋

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei: galben, auriu

________________

În mod tradițional, ziua lunară 10 este dedicată legăturilor de familie şi de sânge, căminului, pământului. Este bine ca astăzi să vă intoarceți la rădăcini, petrecând atât cât vă permite timpul cu familia de origine( părinti, frați, bunici). Povestiți despre viața de zi cu zi dar şi despre cei care nu mai sunt printre voi. În acest fel se generează o energie care omagiază linia ancestrală. Faceți o donație sau dați de pomanã în numele acestora.

Zi benefică pentru căsătorie, conceperea unui copil, plantarea unui copac, construirea unei case, pentru “a prinde rădăcini” in orice fel. În gospodărie vă puteți ocupa cu renovări/reparații sau să lucrați pământul (fie că plantați doar o floare sau ii schimbati ghiveciul).

Plătiți facturi, credite, datorii. Rezolvați acele problemele financiare pe care le-ați tot amânat. Dacă cineva vă cere ajutorul sau dacă puteți face ceva drăguț pentru o persoană, nu ezitați. Puteți de asemenea oferi un cadou fără un motiv anume.

Ca in fiecare joi, zi guvernată de Jupiter, vă sfătuiesc să citiți, să vă documentați, să hrăniți spiritul cu tot felul de informații. Jupiter este planeta expansiunii, de aceea pentru a-i permite lărgirea orinzontului nostru trebuie să-i oferiți material. Alimentați-i, de asemenea si latura spirituală prin rugăciune şi meditație.

Dacă doriți sã contribuiți cu o manifestare in Univers şi in lumea imediată vouă a unei energii pozitive, acordați-vă cât timp aveți la dispoziție pentru a intona mantra “Om shanti om” .Om este sunetul primordial, vibrația manifestată la crearea Universului iar “shanti” semnifică “pace” în sanscrită. Această mantră are puterea de a-i apropia pe cei care o rostesc indiferent de locul unde se aflã, asemenea unei rugăciuni spuse în mulțime. Este cea mai puternică mantră rostită de călugării tibetani, care se roagă zilnic pentru pace-n lume.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s