ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery10 iulie – a 9 a zi lunară (de la Luna Nouă)

☆Luna în creştere în Scorpion♏

☆Soare în Rac♋

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei: verde

_______________________

Simbolul zilei : liliacul🦇

Ascuțiți-vă simțurile şi ascultați-vă instinctul, ghidați-vă pe timpul acestei zile asemeni liliacului noaptea! Într-o astfel de zi pot ieşi la ivealā lucruri bine ascunse, asemeni locurilor obscure în care acesta pătrunde (peşteri, podul casei). Dacă vă simtiți brusc copleşiți de sentimentul de vină- cereți iertare. Dacă simtiți ca nu puteți trece peste ce alții v-au făcut – iertați – pentru a vă oferi vouă inşivă liniste. Dacă iubiți pe cineva şi nu aveți curaj să recunoaşteți acest lucru – exprimati-vă sentimentele. Dacă păstrați un secret care vă consumă  – mărturisiți-l.

Misticismul zilei se împleteşte cu cel al trigonului Soare-Neptun, fapt care sporeşte intuiția dar şi sensibilitatea. Datorită simțului empatic pronunțat suntem dispuşi  să facem ceva bun pentru comunitate sau pentru o persoană care ne cere ajutorul. Artiştii sau cei care activează intr-un astfel de domeniu vor beneficia de creativitate şi inspirație datorită acestui tranzit. Luna se află in Scorpion, ajutând şi ea la rândul ei să putem scoate din apele adânci sentimente şi trăiri inăbuşite, dar şi idei creative pe care le-am blocat ori cărora nu le-am dat atenție, fiind prea ocupați cu sarcinile cotidiene. Nu vă simțiți frustrați dacă astăzi/mâine nu puteți intreprinde ceva concret sau dacă inclinați spre lenevie, ci permiteți acelei stări interioare să iasă la suprafață pentru a ajunge să vă cunoaşteți mai bine pe voi înşivă. O perioadă indicată pentru a merge la consiliere, psiholog, preot, pentru a medita sau a vă spune o rugãciune in linişte.

Dacă aveți un talent anume, de exemplu pictați, scrieți poezii, vă pricepeți la lucru manual, grădinărit sau alte asemenea activități, îndreptați-vă atenția către acestea. Până la urmă, fiecare are codat in Adn un anumit lucru la care se pricepe, însă nu multi sunt conştienți că nu ne-am născut contabili sau avocați. Natura omului este de a supravietui, vána şi procura, nu despre ați prezenta ratele unui imprumut bancar pe 30 ani intr-un birou cu program 9-17. Găsiți-vă echilibrul interior, in acord cu propria natură, aceea care s-ar activa in modul de supraviețuire.

Nu consumați alcool, droguri, calmante, orice substanță care dă dependență şi care se aflã sub patronajul lui Neptun. În acest mod nu faceți decât să evitați realitatea, trăind deconectați – mai exact netrăind nimic din ce are nevoie spiritul. Mai bine citiți o carte sau urmăriți un film.

☆Vă doresc o zi bună! 🧚‍♀️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s