ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery9 iulie- a 8 a zi lunară (de la Luna Nouă)

☆Luna în creştere în Balanță♎

☆Soare în Rac♋

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culoarea zilei: roşu

______________________

Ziua a 8-a lunară are ca simbol pasărea Pheonix.

Atât fizicul cât şi psihicul vostru se află astăzi într-un proces de reconstrucție, chiar dacă nu sunteți conştienți de acesta. Deoarece se întâmplă în fiecare lună, este bine să ştiți acest lucru pentru a vă ajuta pe voi înşivă în mod conştient. Corpul este plin de energie aşa că nu-l supraîncărcați cu cafea, băuturi energizante, Cola, alcool, dulciuri. Nu vă ingreunați funcția ficatului cu alimente nesănătoase, nu consumați alcool. Indicat ar fi să postiți.

Fiți activi, concentrați mai mult pe muncă, decât pe propriile plăceri. Nu vă plângeți de milă intr-o astfel de zi, ci acționați şi mențineți-vă ocupați. Pot apărea în timpul zilei situații neprevăzute ori conflicte din cauză că schimbăm faza, împlinind primul pătrar al Lunii. Rezolvați-le cu calm,tact şi diplomație ori evitați-le, pe cât posibil. Pe cei care lucrează cu publicul ii sfătuiesc să fie amabili şi comunicativi, astfel vor evita natura conflictuală a zilei.

Deoarece focul este elementul principal al zilei, nu este recomandat să spălați geamurile, hainele sau pe jos. Aprindeți candela sau o lumânare pentru a curăța energiile din cămin!

Mercur a intrat in mers retrograd din semnul Leului către Rac şi activează segmentul parcurs deja in perioada 21 iunie – 7 iulie.  Apoi, când işi va relua mersul direct, din 1 august, va parcurge din nou aceleaşi grade zodiacale (pentru a 3 a oară – o dată in mers direct, o dată retrograd, incā o datā in direct). Atunci când o planetă retrogradează noi nu putem sà-i accesăm puterea. In cazul de față, Mercur, asociat in mitologia greacă cu mesagerul zeilor Hermes, in miscare retrogradă cam íncurcă mesajele. Astfel ne este afectată comunicarea, dar şi emiterea, recepționarea şi procesarea informației. In semnul Leului, asta ar însemna până pe data de 17 iulie, modul nostru de exprimare poate fi mai vulcanic, ne vom enerva mai uşor şi tot atât de uşor vom arunca vorbe aiurea. În a doua jumătate a lunii vom fi mai emoționali cu privire la evenimente din perioada menționată mai devreme, 21 iunie-7 iulie, însă, aflându-ne sub efectul retrogradării, tot nu vom beneficia de suficientă claritate a minții. Din această cauză este posibil chiar să deraiem pe un câmp plin de emoții şi reacții spontane specifice Racului.

Dacă observați că veți fi puşi in situații similare lunii iunie, căutați o nouă soluționare, deoarece este evidentă existența unei probleme nerezolvate. Acționați in această direcție abia din 1 august cánd va parcurge din nou acele grade zodiacale, însă cu mintea mai limpede a mersului direct.

Mercur poate creea incurcături şi intârzieri in domeniile pe care le guvernează, altele decât cele menționate deja, de aceea vă sfătuiesc să evitați achiziții importante (investitii) in electronice,  electrocasnice, mijloace de transport; nu semnați contracte importante pentru viitorul vostru, nu faceți credite bancare. Acestea sunt indicații generale ! Fiecare dintre noi avem o hartă natală, o amprentă unică a destinului, acolo unde Mercur va avea efecte diferite, in funcție de aceasta. De exemplu, comunicarea in familie sau cu cei apropiați poate fi una bună, fără probleme, însă in momentul in care doriți să rezolvați o problemă cu o autoritate (un act, un aviz, un proces etc) să se blocheze desfášurarea ori să experimentați tot felul de intârzieri şi incurcături.

Nu uitați de opoziția Soare-Saturn din acest moment, despre care am vorbit şi ieri, o luptã de putere de multe ori cu nimeni altcineva decât cu noi insine şi impotriva noastră. Predați armele şi lăsați puterea superioarã sà vã indrume!

Vă doresc o zi bună!🙏🤗

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s