ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery8 iulie – a 7 a zi lunară (de la Luna Nouă)

☆Luna în creştere în Balanță♎

☆Soare în Rac♋

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culoarea zilei: alb, argintiu

________________

Ne aflăm intr-o perioadă intensă din punct de vedere astrologic şi energetic, intre două eclipse : cea de Soare din 2 iulie şi cea de Lună care va avea loc in noaptea de 17 iulie. Eclipsa de Soare a deschis noi uşi, a zdruncinat anumite sectoare ale vieții noastre, indicându-le pe acelea care necesitau o schimbare. Eclipsa de Lună va veni să incheie capitole, acolo unde este nevoie, concluzionând si găsind o rezolvare a evenimentelor din ultimele 6 luni, apărute cu eclipsa de Soare din ianuarie (Capricorn). Fiind un semn cardinal, cerința principală a fost si este obtinerea stabilității prin disciplină, structurã, maturitate, rezistențã.

Săptămâna aceasta ne aflãm pe culoarul dintre eclipse, iar odată cu activarea nodurilor de destin (NN si NS) este foarte important sa ne păstrăm calmul şi gândirea limpede. Fiecare acțiune trebuie bine gândită deoarece ne putem creea cu uşurință karmă negativă. Opoziția din acest moment, Soare-Saturn ne poate afecta raționamentul deciziilor. Soarele, prin simbolistica lui, luminează mintea şi sporeşte creativitatea, expresivitatea de sine, însă in această poziție Saturn poate afecta limpezimea gândurilor prin blocarea luminii Soarelui. Vă sfătuiesc ca ceea ce hotărâți sau modul în care acťționați să reprezinte suma, concluzia ultimelor 6 luni, şi nu a unei stări de moment. Blocajul energetic a lui Saturn nu trebuie să ne determine să-i forțăm mâna, iar nouă norocul. Priviți aceste stări ca pe o lecție a marelui invățător despre răbdare. Aveți răbdare şi acordați timpului, timp!

Ziua lunară 7 are ca simbol puterea constructivă dar şi distructivă a cuvintelor. Alegeți-le cu grijă!

Din punct de vedere nutrițional, într-o zi lunară 7 nu este indicat consumul de carne de pasăre şi ouă. Un pahar de vin roşu la masă va stimula digestia.

În gospodărie nu este indicat să tăiați lemne. Nu vă apucați de renovări care constau în tăierea țevilor sau spargerea pereților. Țineți geamurile larg deschise, aerisiți-vă casele, mai ales locurile aglomerate din locuință, aprindeți lumânări aromate/tămâiați.

Cu toții ne aflăm, intr’o oarecare măsură, in funcťie de predispoziția natală, sub aceste influențe astrale care ne imping către schimbare, însă ceea ce trebuie să rețineți este ca in drumul nostru evolutiv să nu ne rănim unii pe alții!

☆Succes in noua săptămână!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s