Lună Plină în Săgetător♐

Screenshot_20190617-031132_Google

Lună Plină – astăzi, 17 iunie, ora 11:36 (potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu).

Opoziția Soarelui in Gemeni cu Luna în Săgetător, ceea ce determină fenomenul de Lună Plină, ne cere să găsim echilibrul între cele două semne şi caracteristicele acestora : atenția la detaliu şi gândirea analitică concentrată pe concret, specifică Gemenilor şi gândirea filosofică, la scară largă a Săgetătorului. Tensiunea evenimentului se poate resimți printr-o luptă intre a obtine ceva palpabil, material, urmând calea logică(rațiunea tipic Gemenilor) sau a urma un drum mai elaborat, care necesită in special efort psihologic, dedicare şi consum de resurse(timp, bani etc).

Cu Luna într-un semn de foc tindem să fim pasionali, să urmăm mai degrabă ceea ce ne dictează inima, indiferent de domeniul activat pentru fiecare in funcție de zodie şi casã(carieră, familie, dragoste, călătorii, educatie). Opoziția se formeazā între a vrea mai mult şi mai bine, orientat spre viitor (Săgetătorul cu asta se ocupă, fiind un semn optimist si entuziast care nu se impiedică de orice piatră din drum) şi a ne crampona in prezent, in rutină, din cauză ca suntem prea logici si ne temem de riscuri.

Luna Plină ne oferă oportunitatea de a ne lărgi orizontul inafara activităților zilnice. Fiți deschişi, absorbiți precum un burete informațiile din jur, socializați, càlàtoriți şi folosiți orice experiență pentru a evolua in plan personal. Clarificați-vă situațiile care vă incurcă sau vă țin pe loc pentru a incheia acea etapã. Dacă sunteți atenți la semnele din viața voastrā, Jupiter va scoate la suprafață nemulțumiri spre a fi rezolvate in această perioadă (chiar le va mări şi exagera, că doar este planeta expansiunii, numai-numai să le observați).

Cuadratura implicată Neptun-Jupiter va amplifica sensibilitatea noastră, latura spirituală, mistică, religioasă, imaginația, iluziile, in general tot ce ține de Neptun. Spiritul de sacrificiu, empatia, orientarea către binele celorlalți vor fi activate de Neptun, însă este nevoie totodată de a stabili granițe bine definite, pentru a nu cădea in extrema deziluziilor si a dezamăgirilor. Am citit zilele acestea o “zicală” care m-a impresionat prin modul dur şi clar în care expune realitatea : “Persoana pentru care faci sacrificii iți va spune intr-o zi că nu ți-a cerut asta. Şi va avea dreptate”. Cam aşa se descrie cuadratura Neptun-Jupiter.

Sfat al intregii săptămâni, care se anunță a fi una tensionată : NU alimentați partea negativă a lui Neptun, adică NU incercați să evitați realitatea. Nu vă retrageți din activități sociale, nu vă demoralizați doar pentru ca s-a intamplat ca ceva să nu fi iesit asa cum v-ati dorit, nu consumați alcool, nu luați medicamente de calmare sau depresie sau mai ştiu eu pentru ce alte stări asemănātoare, nu jucați la jocuri de noroc, nu abuzați de cafea, energizante, tigari, mancare, dulciuri.

Petreceți timp inconjurati de oameni, pe cât posibil in natură. Călătoriți dacă aveți posibilitatea. Munciți cu dedicare pe baza unui raționament logic pentru idealuri mãrețe( specific combinației Săgetător-Gemeni). Nu vă supărați sau enervați săptămâna aceasta pe cei din jur de la care aveți “pretenții” de susținere, deoarece Mercur face opoziție cu Saturn, lovindu-vă de un “zid” imaginar in comunicare. Fiecare le are pe ale lui, invățați să vă fiți propriul sprijin.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele şi gândurile frumoase! In urmãtoarele 2 săptămâni voi incerca să fac articole pentru zilele in care activitatea astrală va fi mai intensă şi unde va fi nevoie de indrumări.
Vă doresc o săptămânã din care să nu ieşiți prea şifonați😁 Succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s