ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190518-173141_Gallery

Aşa cum am menționat şi in articolul care a deschis luna, începând cu Luna Nouă care a avut loc în data de 3 iunie se anunță schimbări majore în viețile noastre, acolo unde este cazul şi unde este nevoie.

Un aspect astrologic de o mare importanță are loc şi săptămâna aceasta, mai exact o opoziție intre Marte şi Saturn, cu implicarea Nodurilor de destin. Astfel, vom fi traşi in două direcții diferite : intre a face sau a nu face, intre a merge mai departe sau a ne complace în locul familiar nouă, din teamă, comoditate sau din diverse alte motive.

Saturn, alături de Nodul Sud ne poate restricționa, chiar intoarce în trecut, pe când războinicul Marte alături de Nodul Nord luptă pentru a merge ïnainte, către împlinirea menirii actualei existențe.

Acolo unde este nevoie de o lecție mai dură Saturn nu numai că ne poate constrânge, îngrădi şi limita, ci poate chiar distruge, tocmai ca noi, cei ce dispunem de liberul arbitru, să luãm o decizie. Cum am mai zis-o si in alte articole, alegem o singură dată intre a fi fie oameni obişnuiți, fie luptători (in acest caz, alături de Marte).

Nu vă puneți impotriva lui Saturn, ci lucrați impreună cu el, altfel veți repeta mereu aceleaşi teste. De câte ori nu v-ati intrebat de ce treceți prin situații similare la o perioadă de timp, de ce atrageți acelaşi tip de oameni, toate acestea rănindu-vă? Răspunsul este simplu : pentru că nu ridicați vibrația personală!

Atunci când vă veți concentra pe propria evoluție veți observa schimbări şi in jurul vostru. Universul nu cunoaşte limbile vorbite pe Pământ, ci percepe vibrația emisă. Nu este suficient să zicem, de exemplu, “imi doresc un alt tip de viatã”. Nu ! Este ca atunci când ne dorim să renovăm zicând doar “parcă as vrea să am pereții in verde”. Dar asta nu este suficient, simplul gând nu-ti va vărui pereții. Trebuie să te apuci de treabă, să alegi nuanța de vopsea, să o cumperi, să iti planifici timpul necesar si tot aşa. Însă când ai ajuns să ai peretele tău verde, observi că ceea ce se află in camera respectivă nu se mai potriveşte : mobilă, parchet, perdele etc. Iar tu, ca sa te simți pe deplin împlinit şi să te bucuri de efortul depus, va trebui să le schimbi şi pe acestea.

Aşa este şi in viață, atunci când faci ceea ce este bine pentru tine şi ridici vibrația personală, Universul te percepe şi lucrează impreună cu tine, chiar dacă asta inseamnã sa renunți la ceea ce nu se mai potriveşte cu noul decor.

Pe lângă opozitia Marte-Saturn cu implicarea Nodurilor vom avea si un aspect rar Jupiter-Neptun, care are loc la aproximativ 7 ani. Este necesar ca noi să deschidem ochii şi să constientizăm iluziile pe baza cărora am construit. Ține de fiecare cum alege in acest punct de cotitură, dar aveți in minte că veți repeta acelaşi ciclu pânã când vã veți invăța lecția. Trebuie in primul rând să fiți sinceri şi corecți cu voi înşivă, fiindcă nu datorați nimănui nimic mai mult decât vă datorați vouă. Corect nu inseamnă ce vrea lumea sau ce percep alții ca fiind corect, ce societatea impune ca model standard. Voi sunteți cei care veți trăi pe baza acțiunilor/inacțiunilor/deciziilor luate, aşa cā faceți “peretii casei” ce culoare doriți, atât timp cat va fi un loc frumos de trăit.

Vizualizați, creați şi evoluați pentru a nu ajunge în punctul in care să vă forțeze astrele să o faceți!

Avem de-a face cu o lună karmică in care vom primi exact ce merităm, ori plătind o datorie, ori pentru că nu vedem pădurea de copaci, fiind nevoie de o trezire forțată la realitate. Bineinteles, răsplata lui Jupiter va fi pe măsură!

Vă rog să nu interpretați vorbele mele ca fiind de rău sau de bine, am văzut in comentarii că aşa e tendința. Niciodată nu e mai mult rău decât bine sau invers, Universul fiind mereu intr-o perfectã armonie. Totul se intamplă pentru ca noi aici pe Pământ să implinim scopul pentru care am venit şi să invățam lecțiile programate spiritului nostru. Mai departe ține de alegerile fiecăruia!

“Diferenta dintre un om obisnuit si un razboinic este ca un razboinic ia totul ca pe o provocare, in timp ce un om obisnuit ia totul ca pe o binecuvantare sau blestem.” (Carlos Castaneda)

☆Succes in noua săptămână!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s