ASTRO-SFATUL ZILEI – Lună Nouă in Gemeni

20190110_010711

Chiar dacă zodiacul conține 4 semne mobile, iată-ne ajunşi cu Luna Nouă în “cel mai mobil” semn, şi anume cel al Gemenilor. Cum ar zice mama, ce ne-am face noi restul fãrã aceastã zodie? 😂  Intr-adevăr, ei sunt sarea şi piperul, caracterizați de versatilitate, adaptabilitate, curiozitate, nevoie de cunoaştere şi informație, continuă mişcare.

Luna Nouă care are loc astăzi la ora 13 şi care reprezintă inceputul unui nou ciclu lunar de 30 zile ne mobilizează in stilul caracteristic Gemenilor : gãsim mai uşor soluții, ne descurcăm mai bine in situații de criză, beneficiem de intuiție si gandire limpede, suntem dispuşi să ne adaptăm anumitor imprejurari chiar dacă suntem rigizi din fire, ne dorim să aflăm cat mai multe şi să ne extindem orizontul cunoasterii, să călătorim, stabilind astfel contact cu diverse persoane sau culturi, simțim nevoia de noutate, provocare intelectuală sau a abilitaților.

Un eveniment astrologic important al lunii va fi conjuncția Mercur-Marte-Nodul Nord (nodul de destin) care se va resimți in perioada 10-20 iunie. In mitologie, Marte este zeul războiului, iar in astrologie este interpretat ca spirit de luptă, dorință şi putere de a obține, agresivitatea cu care se acționează, competitivitate. Mercur, mesagerul zeilor, guvernează comunicarea, gândirea analitică, abilitatea de a sorta informatii si a le folosi in scopul destinat. Toate acestea combinate cu Nodul de destin in Rac conturează o dorință internă de a ne face auziți, vãzuți, a ne pune baze solide pe care să clădim. Vom dori ca vorba noastrã sã reprezinte autoritate pentru cei din jur, ca lucrurile sa se intample acum (treaba, proiectele etc) , să demonstrăm ca nimic nu ne distrage de la obiectivul setat, că deținem atat resursele cât şi abilitățile necesare pentru a reuşi. Vom fi mai grabiti si chiar agresivi in drumul spre succes. Marte se porneste sa obtinã tot ceea ce i se pare că i se cuvine, ajutat de logica lui Mercur. Acestei conjunctii i se potriveşte zicala “Am venit după tot ce mi-au spus cã nu pot avea”. O conjunctie care merge mână-n mânã cu destinul.

Pluto face si el niste aspecte, zguduind relațiile aflate in zona de confort, forțându-ne să le distrugem pentru propriul nostru bine.

Luna iunie vine cu schimbări radicale pentru a doua jumatate de an, dar si pentru a restabili directia in viată, in cazul in care nu vă aflați pe drumul potrivit.

Să vă fie luna aşa cum aveți nevoie !

La multi ani, mami !💞

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s