ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190518-173141_Gallery30 mai – zi lunară 26 (de la Lună Nouă)

☆Lună în descreştere in Berbec

☆Soare în Gemeni♊

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei : galben, portocaliu

________________

Deoarece ne apropiem de sfârşitul ciclului lunar( 3 iunie Lună Nouă) nu este recomandat să începeți activități noi, ci să le încheiați pe cele aflate deja în desfăşurare. Nu vă implicati deocamdată în ceva care să vă depăşească puterea şi concentrarea.

Simbolul zilei este mlaştina. Puteți cădea cu uşurință în ispită,ademeniți de o imagine distorsionată a realității. Țineți-vă departe de orice acțiuni care v-ar putea afunda in mocirlă cum ar fi bârfa, minciuna, furtul, înşelatul increderii cuiva pentru a obtine câştiguri nemeritate şi alte asemenea activități. Chiar şi o mică bârfă vã poate târî intr-un scandal sub influența zilei lunare 26.

Nu consumați alcool sau substante (inclusiv anumite medicamente)  care vă pot afecta capacitatea de a conduce, deoarece riscul de a provoca un accident astăzi este unul ridicat.

Nu este o zi indicată achizițiilor de valoare, în special case, apartamente, terenuri ori incheierii unui contract important, indiferent de natura lui. Posibil ca lucrurile să nu fie exact cum vi s-au prezentat, de aceea vã sfătuiesc să amânați. Impulsul vă impinge să cheltuiți bani pe lucruri inutile. Nu este momentul să faceți risipă nici de bani, nici de energie.

Intr-o zi guvernată de zeul tuturor zeilor, Jupiter, vă sfătuiesc să ii faceți acestuia pe plac, filosofând. Nu vă mulțumiți cu discuții simple şi practice, depuneți mai mult efort şi extindeți subiectul, căutați să descoperiți esența. Hrăniți-vă mintea, citiți, urmãriți un documentar, conversați cu persoane de la care aveți ce învăța, acordați mai multă atenție dezvoltării personale!

☆Vă doresc o zi productivă, chiar dacă energia este mai scăzută. Vă las mai jos o mantră Om (vibrația primordială, sunetul Universului) combinată cu tobe şamanice la o frecvență benefică organismului. Lasați-o să se audă în toatã casa pentru a vă echilibra corpul, mintea şi spiritul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s