Astro-sfatul zilei

Screenshot_20190518-173141_Gallery28 mai – zi lunară 24 ( de la Luna Nouă )

☆Lună în descreştere in Peşti

☆Soare în Gemeni♊

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culorile zilei : roşu, portocaliu, roz

________________

În mitologia vedică, simbolul zilei de astăzi, zeul Shiva, este parte a trinității, alături de Brahma şi Vishnu. Brahma este creatorul, Vishnu conservatorul iar Shiva distrugătorul. Simbolismul acestei zile nu este unul rău, deoarece distrugerea este întotdeauna urmată de construirea a ceva mai bun, în scopul pãstrării echilibrului in Univers.

Avem o zi lunară caracterizată de energie masculină. Tot ce faceți  trebuie să fie la capacitate fizicã maximă, cu implicare 100%. O zi bună să construiți/ dărâmați/ reparați.

Înțeleptul işi face iarna car şi vara sanie” – o zicală pe care să o aveți în minte în cazul in care astăzi veți lua decizii cu efect pe termen lung sau vă veți implica într-un proiect pentru a vă asigura un viitor mai bun.

În Antichitate, în această zi lunară egiptenii începeau construirea unei noi piramide, de aceea, dacă aveați de gând să începeți construirea unei case, astăzi este o zi prielnică pentru a pune bazele acesteia.

Pot exista unele tensiuni cu superiorii de sex masculin, mai ales în cazul bărbaților din cauza încărcaturii energetice de acest tip.

Din punct de vedere nutrițional nu săriți peste nici o masă principală şi nu vă infometați. Faceți loc în meniul vostru unui pahar de iaurt/sana/chefir.

În faimoasa carte a parapsihologului Serghei N.Lazarev “Diagnosticarea karmei” am citit o idee foarte interesantă despre conceptul de distrugere: “Dacă, drept răspuns la distrugere, noi mărim cantitatea de iubire în suflet, atunci distrugerea devine creatoare. Ura interioară faţă de distrugere constituie lipsa dorinţei de dezvoltare. ”

☆ Evoluați ! 🤗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s