ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190518-173141_Gallery27 mai – zi lunară 23 ( de la Luna Nouă )

☆Lună în descreştere in Peşti

☆Soare în Gemeni♊

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei : alb, argintiu

________________

Se crede că Iisus s-a născut în a 23-a zi de la Luna Nouă, de aceea această zi a căpătat o simbolistică specială, şi anume sacrificiul de sine. Astăzi trebuie să dăm ce avem pentru persoanele iubite, trebuie să intoarcem şi celălalt obraz, trebuie să stabilim pe cât posibil armonia în jurul nostru. Apărați-vã casa si familia de energii negative, mai ales de persoane rău intenționate. Dacă aveți cumva “prieteni” de familie sau persoane in jurul vostru pe care-i ştiți duplicitari, nu ii primiți in casa voastră într-o zi lunară 23 pentru a nu vă afecta energia căminului. Aerisiți bine încăperile, spuneți o rugăciune / ascultați o mantră, tămâiați sau aprindeți o lumânare parfumată. Dacă familia are nevoie de voi astăzi, sacrificați-vă propriul program şi fiți acolo pentru ei.

Deoarece Luna a intrat în ultima fază de descreştere – ultimul pătrar- înainte de Lună Nouă (3 iunie) în zilele următoare puteți simți o scădere a energiei atât fizice, cât şi emoționale. Urmează perioada aceea din lună în care sunteti mai obosiți, împrăştiați, împiedicați ori uitați anumite sarcini. Conştientizând această influență, puteți fi mai atenți.

Feriți-vă de persoanele care vã consumă energia inutil şi aveți grijă să nu deveniți chiar voi o astfel de persoanã obositoare. Din cauza lipsei de energie şi chef, tindem să ne “hrănim” cu a celorlalți pentru a ne mai anima starea. Este o acțiune involuntarã şi perfect normală.
Din punct de vedere nutrițional se recomandă postul.

⚠️ Atenționarea din această săptămână vine în ceea ce priveşte comunicarea ( Mercur în cuadratură cu Neptun ). Este posibil ca logica să vă fie afectată, acționând pe baza emoțiilor sau iluziilor. Veți deveni mai suspicioşi şi reticenți, ori din contră, veți arunca tot felul de vorbe fãrã sens. Nu căutați nod in papură tuturor fiindcă s-ar putea să pierdeți stabilitate sau oameni doar din cauza unei imaginații exagerate. Neptun va distorsiona realitatea, predispunându-ne la tot felul de neînțelegeri, erori, lipsa clarității in exprimare şi acțiune. De aceea vã sfãtuiesc sã gândiți orice cuvânt inainte de a-l enunța şi sã nu luați decizii mãrețe, cu efect pe termen lung în aceastã sãptãmână (dacã s-au născut sub efectul lui Neptun).

☆Succes în noua săptămână!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s