ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190518-173141_Gallery

24 mai – zi lunară 20 (de la Luna Nouă)

☆Lună în descreştere in Vărsător

☆Soare în Gemeni♊

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

☆Culorile zilei : multicolor

___________________________

Vulturul, simbolul zilei lunare 20, îndeamnă la eliberare. Poate că rutina v-a obosit, acelaşi cadru zilnic v-a plictisit, aceleaşi discuții in familie v-au iritat până la punctul în care simtiți nevoia de evadare. Aveți grijă cum gestionați aceste sentimente, Îndreptați toate nemulțumirile în direcția de rezolvare a acestora, nu de revoltare. Că tot vine weekendul, ați putea să il petreceți aşa cum vă face plăcere, fără obligații. Ieşiți, pe cât posibil, din rutină.

Sfarsitul săptămânii este bine aspectat de către Uranus în ceea ce priveşte comunicarea, socializarea, diversificarea (activități, tip de mâncare, program, etc).

Acordați atenție persoanelor şi discuțiilor din jurul vostru. Puteți avea de învățat de la persoane mai evoluate ori poziționate mai sus ierarhic. Nu ezitați să le cereți sfatul.

Nu vă obosiți ochii. Nu conduceți distanțe lungi fără a vă odihni. Durerile de cap şi spate se pot accentua in această fază a Lunii.

Ca in fiecare vineri, zi a frumoasei Venus, vă sfătuiesc să mergeți la cumpărãturi şi să achiziționați ceva frumos pentru voi sau pentru casă. Puteți, de asemenea, să faceți un cadou cuiva drag.

☆Ziua este una uşoară, fără prea multă activitate astrală. Vă doresc un weekend pe placul vostru şi aşa cum aveți nevoie. Vă aştept luni dimineața în Multiversul meu!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s