ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190518-173141_Gallery

21 mai – a 17 a zi lunară (de la Luna Nouă)

☆Lună în descreştere in Capricorn

☆Soare în Gemeni♊

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culorile zilei : roşu, roz, portocaliu

________________

Sezonul Gemenilor a sosit!

Semn mutabil, de aer, va defini urmãtoarea perioadă ca fiind una flexibilă, uşor adaptabilă, cu activitate socială, idei şi planuri diverse. Informația va circula liber însă trebuie trecutã, indiferent de zodia din care facem parte, printr-un filtru critic, asemeni Gemenilor. Nu tot ce zboară se mănâncă !

Mercur, guvernatorul semnului,  ajunge în domiciliu alături de Soare, formând conjuncție cu acesta. O conjuncție atât de exactă încât se spune că se află in cazimi (in inima Soarelui). Socializați, schimbați păreri, acumulați informații fără a dezbate aprins, pur şi simplu absorbiți precum un burete, gândiți logic şi analitic dar în acelaşi timp fiťi pragmatici. Această intensitate astrală nu vă va fi de niciun ajutor dacă veți adopta o atitudine rigidă şi veți respinge tot ce este nou, tot ce aveți impresia că vă depăşeşte capacitatea sau chiar părerilor celor din jur care nu coincid cu ale voastre.

Mercur în cazimi vă poate expune cu claritate o situație, care să vă ajute inclusiv să luați o decizie (dacă vă aflați intr-un astfel de caz) însă ține numai de voi cum percepeťi : dacă cu aceeaşi claritate şi logică ca a lui Mercur ori pe baza emoțiilor din ultimul timp.

Atenție ! Acest aspect planetar e ca o sabie cu două tăişuri ! Folosiți-l doar in scop productiv, pentru a vă imbunătãți calitatea vieții, nedând curs gândurilor obsesive şi grijilor nefondate. Nu vor face decât să vă consume inutil, îndepărtându-vă de la scopul inițial.

Pentru că suntem conectați, fiind la rândul nostru colegii cuiva, clienții altcuiva, poate chiar şefi, vã sfãtuiesc sã vã calculați cuvintele in aceste zile pentru a nu regreta apoi cã ați zis ceva sau, din contră, nu ați spus suficient.

☆Vă doresc ca Mercur să vă limpezească gândurile, mai ales că venim şi după o Lună Plină in intensul Scorpion. O zi bună tuturor ! 🤗🧚‍♀️💞

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s