ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery17 mai – a 14 zi de la Luna Nouă

☆Lună în creştere in Scorpion♏

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

__________________________

O  zi cu energie din plin, aflându-ne in pragul Lunii Pline, aşa că nu o petreceți stând. Acumulată in corp, aceasta poate duce la creşterea tensiunii arteriale ori la izbucniri nervoase.

Din punct de vedere nutrițional, mâncați cât să vă potoliți foamea şi să funcționați bine. Evitați deserturile, băuturile energizante, Cola, cafeaua(una de dimineață este suficient), alcoolul. Energia Lunii este puternică, nu este cazul să vă excitați nervii.

Zi benefică comunicării cu asociații, clienții, colegii. Împărtăşiťi ideile voastre cu ceilalți şi vedeți cine este dispus să vă susțină în materializarea acestora; posibilitatea unei promovări in perioada aceasta, in funcție de munca depusă. Plătiți-vă creditele şi achitați-vă datoriile.

Luna ne “luminează” mintea (fiind aproape plină) astfel că informațiile sunt mai bine procesate, transmise şi recepționate. Nu vă pierdeți in detalii, nu vă canalizați atenția şi energia pe lucruri minore deoarece puteți pierde şansa unei idei sau soluții inovatoare.

Conjuncția Venus-Uranus predispune la a experimenta ceva nou, la a face o schimbare în scopul obținerii libertății ( financiare, emoționale, de exprimare etc). Poate avea loc ceva neprevăzut, care să afecteze stabilitatea relațiilor sau a veniturilor(pierderi/câştiguri). Din dorința de noutate veți avea tendința să luați anumite decizii sau să cheltuiți pe diverse achiziții. Vă sfătuiesc să acționați calculat deoarece nu se ştie Uranus in ce situație vă poate pune, fiind nevoie de resursele pe care sunteți pe cale să le consumați.

Luna Plină în pasionalul şi obscurul semn al Scorpionului ne va consuma pe interior zilele acestea, punându-ne in contradicție chiar şi cu propria persoană. Sentimentele de frustrare, nemultumire, neimplinire ies la suprafață din cele mai adânci locuri, dar în acelaşi timp Luna va lumina drumul, oferind soluții şi şanse. Există predispoziție astrală în a vă îndrăgosti la prima vedere, in a lua decizii radicale in relațiile de cuplu, in a vă trăi intens şi cu pasiune iubirea.

Posibil ca mulți dintre voi să experimentați stări de insomnie zilele aceastea, somn agitat şi vise animate.
Pentru a vă oferi câteva minute de linişte, vă las mai jos linkul mantrei  “Om mani padme hum”. Aceasta simbolizeaza uniunea perfectă a trupului, minții şi spiritului cu dragostea, compasiunea şi înțelepciunea. Ascultați-o şi intonați-o !

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, comentarii şi pentru toată energia pozitivă pe care mi-o transmiteți !🙏❤ Vă doresc ca Luna Plină impreună cu Uranus să vă surprindă doar in mod plăcut în zilele urmãtoare!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s