ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery16 mai – a 13 a zi de la Luna Nouă

☆Lună în creştere in Balanță♎

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei : portocaliu, auriu,  maro

________________

O zi care merge “ca pe roate”. Energia este suficientă şi din ce în ce mai puternică cu cât ne apropiem de Luna Plină (19 mai) pentru a începe proiecte noi, a ne asuma responsabilități noi, organiza diferite evenimente, angaja personal (in cazul in care detineti o afacere). Ideea este să nu stați pe loc ! La locul de muncă incercați să cedați in fața unor posibile nemultumiri şi să lucrați in echipă alături de colegii voştri. Antrenați participarea tuturor angajaților în executarea proiectelor de grup. Deoarece Luna este poziționată in Balanță, posibil să fiți puşi in situația de a face un compromis ori a-i face cuiva un serviciu.

Deoarece simbolul zilei este roata, acordați atenție evenimentelor de astăzi. Există posibilitatea ca o situație din trecut să se repete pentru a vă da testul final. Nu un trecut îndepărtat, ci probabil din ciclul lunar aflat în desfăşurare ori când luna s-a aflat ultima dată în Balanță( aprilie- aceeasi perioadă).

A 13 a zi lunară este generatoare de karmă directă, aşa că dacă sunteti intelegători si cooperanți vă veți feri de rele. Mențineți-vă ocupați, făceți-vă utili şi nu umblați cu cioara vopsită.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții. Find o zi activă în care trebuie să fiți în miscare, mâncați cât să vă încărcați bateriile.

Intr-o zi guvernată de zeul tuturor zeilor, Jupiter, vă sfătuiesc să ii faceți acestuia pe plac, filosofând. Nu vă mulțumiți cu discuții simple şi practice, depuneți mai mult efort şi extindeți subiectul, căutați să descoperiți esența. Hrăniți-vă mintea, citiți, urmãriți un documentar, conversați cu persoane de la care aveți ce învăța, acordați mai multă atenție dezvoltării personale!

Mai jos vã las mantra lui Jupiter. Vă doresc o zi plină de înțelepciune!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s