ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery15 mai – a 12 a zi de la Luna Nouă

☆Lună în creştere in Balanță♎

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verde

________________________

Simbolul zilei : inima❤Protejați-vă de orice subiect care vă poate perturba liniştea. Aveți grijă atât fizic cât şi emoțional de inima voastră, mai ales că ne apropiem de Luna Plină (19 mai) iar tensiunea arterială creşte.

Pe cei care sunteți cardiaci ori aveți frecvent atacuri de panică, senzație de sufocare, stare de anxietate dar şi in cazul în care sunteți însărcinată, vă sfătuiesc ca astăzi să purtați culoarea verde, corespunzătoare chakrei inimii(Anahata). Casa astrologică a acestei chakre este a 10 a a Capricornului, punctul cel mai inalt al zodiacului, astfel Anahata reprezintă poarta către infinit. Deblocați-o !

Evitaťi să vã gândiți la propriile probleme ori să plângeťi din cauza acestora, deoarece puteți cădea într-o stare care va necesita cel puțin un ciclu lunar pentru a vă reveni. Îndreptați-vă atenția şi dedicarea către cei din jur! Puteți oferi o farfurie de mâncare, lucruri de prin casă care nu vă mai sunt de folos, de care alťii s-ar bucura. Mai ales ca ziua 12 lunară este o zi a cadourilor, puteți face o surpriză cuiva drag.

Iertați-i pe cei care v-au greşit şi dați dovadă de compasiune pentru cei din jur. Ura, ca şi iubirea, ne face dependenți de persoana în cauză. Eliberați-vă ! Faceți pace cu voi înşivă, acceptați-vă aşa cum sunteți, cu propriile greşeli şi temeri. În fiecare zi aveți ocazia să faceți lucrurile şi mai bine de atât, insa acceptați că astăzi doar de atât ați avut putere.

Din punct de vedere nutrițional, indicat este să postiți. Elementul zilei este apă, aşa că hidratați-vă suficient! Nu consumați alcool!

Cu Luna în Balanță avem o zi armonioasă, în care ne putem deschide şi exprima mai uşor sentimentele față de anumite persoane.

Venus, planeta dragostei şi a banilor, intră în semnul Taurului, pe care il va tranzita până in data de 8 iunie. Tendința va fi de a munci mai mult ca de obicei pentru a vă asigura confortul necesar, dar şi pentru a vă implini anumite nevoi, plăceri, capricii care se intensifică in acest semn zodiacal. In ceea ce priveşte dragostea, dacă in Berbec – Venus a ars de pasiune, în Taur relațiile capătă stabilitate. Atenție însă în a nu deveni posesivi! (mai multe detalii despre cum ne afectează acest tranzit am dat in previziunea pe luna mai)

Vă las mai jos mantra Yam – silaba corespunzătoare chakrei inimii(Anahata), care face ca aceasta să vibreze la rostirea ei.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s