ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery14 mai – a 11 a zi lunară

☆Lună în creştere in Fecioară♍

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culorile zilei : roşu, roz, portocaliu

________________

Ziua cea mai energică şi puternică din lună, care are ca simbol sabia în flăcări 🤺🔥 Concentrați-vă şi dedicați-vă mai mult vieții profesionale decât celei personale. Puterea se află in mâinile voastre, doar dacă aveți pregătirea si capacitatea de a o mânui. Unii oameni pur şi simplu simt că nu pot face față provocării, preferând să rămână in zona de confort. De aceea menționez că o astfel de zi le este destinată “războinicilor”. Cei care nu sunt tocmai siguri pe puterea lor mai bine evită acest val energetic, deoarece pot intoarce sabia impotriva lor.

In hinduism în această zi “ekadashi”( sanscrită : a 11-a de la Luna Nouă) se posteşte pentru a nu atrage o manifestare negativă a planetelor. Celor care se simt a fi mai irascibili, obosiți ori au carență de grupul B şi minerale (precum magneziul, potasiu, zinc) le este recomandat consumul de alune, migdale, nuci, caju, semințe de dovleac, seminte de chia.

Venus în sextil cu Marte este un aspect in strânsă legătură cu popularitatea, cu a vă pune în valoare şi a străluci, fiind astfel mai uşor observați. Speculați acest moment de “vizibilitate” în favoarea voastră, în drumul vostru către atingerea țelului. Pe de altă parte,  pasiunea şi sentimentele se intensifică, fiind dispuşi să vă oferiți cu totul persoanei iubite. Unele cupluri pot pune punct tocmai pentru că simt lipsa pasiunii, în timp ce mari iubiri iau naştere.

☆Vă mulțumesc pentru fiecare mesaj şi comentariu! ❤ Vă doresc o zi frumoasă, energică şi productivă, cu experiențe benefice dezvoltării voastre personale!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s