ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery13 mai – a 10 a zi de la Luna Nouă

☆Lună în creştere in Fecioară♍

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei: alb, argintiu

________________

Săptămâna începe cu un plus de motivație şi curaj în a ne autodepãşi, indus de aspectele pe care Soarele le face cu Pluto şi Jupiter.
Aşa cum am menționat şi in previziunea pe luna mai, trebuie să renunțăm la vechi mentalități şi credințe şi să acceptăm noutatea. Asta nu înseamnă ca ne apucăm cu toții să ne reprofilăm sau să ne deschidem afaceri, ci depinde de cum vrem să evoluăm în sectorul propriu de activitate. Ideea este să identificăm cauza nemulțumirilor si modalitatea prin care să devenim mai buni, mai pregătiți profesional, in scopul obținerii beneficiilor de pe urma propriilor abilități.

Luna in Fecioară ne îndeamnă să fim practici, realişti, concentrați pe detalii şi pe acțiuni realizabile. Putem fi mai rigizi în comunicare, neavând cele mai drăguțe cuvinte la îndemână, tocmai pentru că atenția trebuie concentrată pe muncă şi nu pe viața personală. Există însă excepția semnelor Leu şi Săgetător care sunt predispuse mai mult la “îndrăgosteală” şi visare, decât la concret şi material.

În mod tradițional, ziua lunară 10 este dedicată legăturilor de familie şi de sânge, căminului, pământului. Este bine ca astăzi să vă intoarceți la rădăcini, petrecând atât cât vă permite timpul cu familia de origine( părinti, frați, bunici). Povestiți despre viața de zi cu zi dar şi despre cei care nu mai sunt printre voi. În acest fel se generează o energie care omagiază linia ancestrală. Faceți o donație sau dați de pomanã în numele acestora.

Zi benefică pentru căsătorie, conceperea unui copil, plantarea unui copac, construirea unei case, pentru “a prinde rădăcini” in orice fel. În gospodărie vă puteți ocupa cu renovări/reparații sau să lucrați pământul (fie că plantați doar o floare sau ii schimbati ghiveciul).

Vă doresc o săptămână productivă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s