ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery

9 mai – a 6 a zi de la Luna Nouă

☆Lună în creştere in Rac♋

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei: galben, portocaliu, maro

________________

Pentru ca munca sã vă fie mai uşoară, puteți să vă ajutați de ziua lunară 6 pentru a vă încărca cu energie prana. Corpul este vehiculul cu care circulăm zi de zi şi, prin urmare, are nevoie de combustibil. Prana este considerată a fi energia universală, puterea divină datorită cãreia totul există. Ne hrănim cu aceasta prin sport, timp petrecut în aer liber, expunere la Soare, legume ş fructe crude ori cu un grad redus de preparare termică, echilibru interior, iubire. Pentru a avea parte de energie benefică funcționării normale pe întreg ciclul lunar, este important să vă faceți plinul de combustibil prin cele enumerate mai sus.

Într-o zi lunarã 6 nu luați şi nu dați bani cu împrumut, nu dați lucruri din casă/personale. Karma poate reacționa instant față de acțiunile voastre. Zi nefavorabilă infracțiunilor, minciunilor, înşelătoriilor de orice fel.

Aspectele pe care Venus le face în acest moment cu Pluto şi Jupiter intensifică sentimentele şi produc atât tensiune în relațiile cu cei din jur, cât şi multă pasiune în relațiile de cuplu ( şi nu numai – există posibilitatea sã vã indrãgostiți in aceastã perioadã). Se poate ca uşa către trecut deschisă de Pluto să aducă oameni cu care încă n-ați trăit ce vă era predestinat, creându-se oportunitatea de a veni in prezent şi a implini ce era de împlinit. De aici posibilitatea indrăgostitului subit şi a unei senzații familiare față de energia acelei persoane.

Cât despre latura mai puțin plăcută a aspectului, aceea de tensiune, nu o lăsați să vă consume, ci indreptați-o şi folosiți-o in scop motivațional, acționând în direcția obiectivelor setate.

Voi lăsa mai jos mantra “Prana Apana Sushumna Hari” care, prin simbolistica cuvintelor sale, ajută ca energia forței divine creatoare Prana să circule în corpul nostru prin coloana vertebrală (canalul Sushumna şi cele 7 chakre), eliminând blocajele energetice (Apana- forța care curăță).

Vă doresc ca toate aceste informații să vă fie de folos şi vă mulțumesc tuturor pentru mesaje şi comentarii❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s