ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery7 mai – a 4 a zi lunară

☆Lună în creştere in Gemeni♊

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culorile zilei : roşu, roz, portocaliu

________________

Simbolul zilei este copacul cunoaşterii binelui şi răului🌳

Într-o astfel de zi trebuie să cântăriți cu atenție deciziile luate. De exemplu, puteți fi ispitiți cu afaceri care se anunță a fi profitabile, dar care necesită investiții mai mari decât vă puteți permite. Asta nu inseamnă că trebuie să refuzați orice propunere sau să deveniți sceptici, ci doar să nu vă incântați până nu analizați tot ce presupune o anumită investiție. Ideea este să nu vă lăsați furat de peisaj.

De asemenea este valabil şi invers, nu umblați să înşelați oamenii, nu bârfiți, nu mințiți, nu promiteți ceea ce ştiți deja că nu puteți implini.

Este o zi bună pentru a vă ingriji de casă, grădină şi familie. Petreceți mai mult timp cu partenerul de viață, părinții, copiii, frații voştri. Chiar dacă nu este posibil fizic, dați-le un telefon. Aveți in vedere că Venus se află in cuadratură cu Saturn, ceea ce probabil a tensionat relațiile din familie, de aceea profitați de simbolul zilei pentru a le detensiona. Posibil să aveți impresia zilele acestea că nu sunteți suficient de iubiți şi de apreciați. Nu permiteți strecurarea gândurilor de acest fel doarece ceea ce simțiți de fapt este restricționarea lui Saturn. Vă poate incerca puțin paranoia, având impresia că cei din jur au ceva cu voi. Respectați părerile, gusturile şi alegerile tuturor, nu vi le impuneți pe ale voastre deoarece Saturn poate rupe relații şi nu pentru a vă sprijini pe voi, ci pentru ai feri de alții de criticile voastre inutile.

Fiindcă ne referim la Adam şi Eva şi pomul cunoaşterii, partea corpului activată de ziua 4 este gâtul, implicit chakra Vishuddha. Aveți grijă ce vorbiți, dar şi ce mâncați. Se recomandă fructe şi legume proaspete deoarece au energie vie(de exemplu puteți adauga o salată verde pe lângă felul principal). Tradiția spune că mărul este interzis astăzi.

Această chakră este localizată la nivelul gâtului şi este sursa exprimării verbale. Se blochează atunci când reprimăm furia ori sentimente de ură, când ținem secrete, când mintim şi bârfim în scopul de a face rău, însă si atunci când ne aflăm intr-o situație nu neapărat negativă, dar care ne dă senzația de “nod în gât”. Prin blocarea acesteia putem afecta gâtul, corzile vocale, glanda tiroidă, glandele paratiroide, gura şi limba.

O puteți debloca prin rugăciune cu voce tare şi să afirmarea cuvintelor frumoase, pozitive. Aşa cum vă spălați pe dinți pentru curățare fizicã, aşa este nevoie şi de a vă curăța spiritual. Cum deja v-am obisnuit intr-o zi lunară 4, las mai jos mantra “Har om” pe care să o intonați în acelaşi timp cu vocea din video. Are o durată de 5 minute, timp în care încercați să vizualizați energia de la nivelul gâtului şi al gurii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s