ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery6 mai – a 3 a zi de la Luna Nouă

☆Lună în creştere in Gemeni♊

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei : alb, argintiu

________________

Simbolul zilei, leopardul🐆, vã îndeamnă să gândiți obiectiv şi strategic! O zi de acțiune în care să urmăriți să obțineți ceea ce vă doriți la sfârşitul ciclului, atunci când nu veți mai avea energia necesară pentru a o face. Simbolul vine doar in ajutorul celor care fac ceva în acest sens, care ies la vânătoare, nu pentru cei pasivi.

Evitați locuri în care se pot produce altercații şi agresiuni. Nu dați curs provocărilor, mai ales celor de natură fizică. Se poate să aveți o izbucnire din nimic, doar pentru că cineva atinge, chiar si fără să vrea, o coardă sensibilă. Cel mai bine este să vă concentrați pe muncă şi pe sarcinile zilei.

Este de asemenea benefic să începeți un program de sport şi nutriție (în caz că vă doreați asta, dar nu erați hotărâți in legătură cu momentul).

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții. Este indicat consumul de carne roşie şi al unui un pahar de vin.

Mercur trece din semnul dinamic al Berbecului în semn de pământ, recunoscut prin stabilitatea poate că uneori de neclintit, Taur. Marți va întâlni planeta Uranus într-o conjuncție exactă, însă deja suntem sub influența acesteia şi vom continua toată săptămâna. O perioadă bună pentru a învãța lucruri noi, a asimila tot felul de informații, a vă specializa intr-un anumit domeniu, a vă explora competențele şi calitățile însă si a descoperi abilitãți noi, pentru a plănui cum anume să vă materializați ideile. Dacã aveți impresia că lucrurile se desfãşoarã cu incetinitorul “vina” o poartă Taurul, care este un semn stabil, chiar lent. De aceea vã recomand să nu deveniți agitați, nerăbdători sau nervoşi. Pentru a coace o ideea bună, in general, este nevoie de timp. Mai bine aşa, decât să luați decizia de a vă arunca cu capul înainte, fără a o trece prin toate filtrele. Pot ieşi la suprafață secrete, puteți primi veşti neaşteptate, puteți găsi rezolvare la o problemă abordând-o dintr-un alt unghi sau pur şi simplu se rezolvã de la sine(Uranus – imprevizibilul). Combinați aceste informații cu ceea ce am scris în articolul previziunii pe luna mai pentru a repera domeniul unde aveți de depus mai mult efort şi dedicare.

☆Vã doresc o zi cu energie din plin şi cu experiențe benefice dezvoltãrii voastre personale!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s