TAUR/ASCENDENT

20181229_031111

Nodul Sud în Capricorn vă cere sa rămâneți cu picioarele pe pământ, sa vă concentrați la prezent si la implinirea unor obiective reale. Cele 4 planete din semnul vostru vor genera o energie pe care, dacă o conştientizați, o puteți folosi in a vă reconstrui. Apar noi oportunități, noi drumuri se deschid in viața voastră cu Uranus care va sta aici 7 ani. Taurul este un semn fix de pământ, stabil si de neclintit in credința lui. Cu greu acceptă schimbarea, ceea ce va însemna o adevărată provocare. Uranus vă va împinge sa rupeți barierele, tânjind după sentimentul de libertate. Libertatea de a exprima ceea ce simțiti şi ceea ce sunteți poate fi asociat unei răzvrătiri de moment, insă ceea ce Uranus incearcă să facă este să vă elibereze de tot ce nu vă mai e de folos.

Dorința de a evolua in plan financiar se va amplifica şi vă va determina sa investiți in viitor. Jupiter aici susține relațiile cu băncile, creditele, investițiile(bineinteles, nu este singurul aspect dupa care să vă ghidati, este important si ce spune harta natală). Poate că intr-o zi din perioada următoare, inclusiv a eclipselor din vară, veți avea un fel de “revelație”, în care brusc veți vedea lucrurile din altă perspectivă si vă veți dori sa luați o decizie in acest sens. Poate veți dori sa faceți un curs intr-un domeniu care înainte vi se parea a fi doar un hobby. Poate veți dori sa faceți o specializare in meseria pe care deja o practicați. Poate doriți sa plecați intr-o călătorie in scop profesional pentru aprofundarea cunoštintelor sau pur si simplu intr-o călătorie pentru sufletul vostru.

Veți beneficia de asemenea si de o bună comunicare si transmitere a informației, un aspect pozitiv mai ales in cazul in care lucrati cu publicul sau in media. Munciți cu răbdare, dedicare si bine ancorati in realitate, numai aşa veți obtine rezultate si stabilitate pe termen lung.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s