SCORPION/ASCENDENT

20181229_035708
Faceti o analiză a ultimilor 7 ani şi identificați unde şi ce anume ați greşit pentru ca in noul ciclu al lui Uranus să nu mai mergeți pe acelaşi drum bătătorit, fără rezultat. Luna Nouă aduce oportunități in zona parteneriatelor, investițiilor, conexiunilor de afaceri. Stabiliți de ce anume sunteți capabili şi la ce vă pricepeți cel mai bine să faceți cu propriile puteri, apoi implicați-vă 100% in muncă.

Obținerea diplomelor, atestatelor, avizelor este foarte importantă pentru voi in anii ce urmează, in special pentru a-i demonstra lui Saturn ca ati invatat din greselile trecutului si ca sunteti gata să vă reconstruiți. Acestuia nu-i plac leneşii si ilegalitățile, aşa că aveți mare grijă pe ce cale obțineți anumite avantaje . Dacă simțiți că jobul vă depăşeşte capacitatea, munciți de 10 ori mai mult. Dacă vi se zice că nu sunteți suficient de pregătiți pentru o anumită poziție atunci urmați un curs de instruire şi dați tot ce aveți mai bun din voi. Construiți trainic alături de Saturn şi nu împotriva lui.

La final fiecare îşi va culege roadele în funcție de ce a semănat. Munciți si investiți in viitorul vostru, numai asa veti fi puşi intr-o lumină bună, devenind vizibili in plan social, bucurându-vă de succes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s