PEŞTI/ASCENDENT

Screenshot_20181229-023454_Chrome
Expansiunea lui Jupiter vă poate aduce promovare la locul de muncă, dezvoltare a propriei afaceri şi tot felul de oportunități de pe urma cărora puteți beneficia doar dacă acționați in acest sens. Părăsiți zona de confort şi indrăzniți să vă asumați riscuri ! Acolo unde există creativitate şi pasiune, Nodul Nord vă sprijină în demersurile voastre : cursuri de pregătire/perfecționare a abilităților in special in ceea ce ține de frumos si artă(arhitectura, design, croitorie,cosmetică, make-up, coafor, bucatarie etc).

Trebuie să aveți în vedere totuşi faptul că nu le puteți face singuri pe toate. Veți fi tratat în societate în maniera în care şi voi îi tratați pe ceilalți. Pentru că depindem unii de alții ( relații de muncă, de colegialitate, relații cu clienții etc. ), vă sfătuiesc să aveți grijă la atitudine. Chiar dacă aveți de partea voastră norocul jupiterian, Saturn nu vă va oferi mai mult decât meritați.

Comunicarea va fi mai uşoară, plăcută, veți găsi modalitatea şi tonul prin care să captați atenția. Pentru cei mai reticenți in privința tehnologiei(gadget-uri, internet, site uri de socializare/promovare) este momentul să o imbratisați si sa o folosiți in propriul interes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s