GEMENI/ASCENDENT

20181229_035054

Casa XII activată de prezența celor 4 planete nu este o casă dinamică, ci introspectivă. Gemenilor in general le este greu sa recunoască că si ei fac greseli. Este momentul să acceptați trecutul, că nu sunteți perfecti, ca poate fiind atenti la prea multe detalii in acelasi timp, ati pierdut din vedere esenta lucrurilor. Pentru a merge mai departe trbuie intai sa constientizati si sa acceptati consecinta actiunilor voastre. In această lună este de preferat să vorbiți mai putin si să ascultati mai mult. Uranus aduce eliberarea față de vechi obiceiuri, vicii şi mentalități. Evoluția mentală şi spirituală se va produce când veți fi pregãtiți să acceptați şi alte puncte de vedere.

Saturn este marele învățător care, prin restricție şi disciplină, ne invață cum să ne organizăm viața. Este timpul să ieşiți din vechile tipare care vă țin ancorat în trecut şi să vă metamorfozați. Obțineți ceea ce doriți prin propriile puteri, câştigându-vă astfel independența. Veți fi provocați să vă reinventați. Lecția Nodurilor Lunare pe axa caselor II-VIII este de a stabili echilibrul între efortul depus şi roadele muncii. Casa a II-a reprezintă banii proveniți din munca cu propriile mâini, aptitudinile pe care le dețineți capabile sa producă bani. Prin urmare, veniturile obținute sunt direct proporționale cu efortul depus.

Vă sfătuiesc să vă  concentrați pe lucruri concrete si realizabile prin propriile forțe, fără să vă bazați pe cineva(Saturn poate limita sau bloca resursele, de aceea este indicat să nu depindeți de resursele cuiva).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s