FECIOARĂ/ASCENDENT

20181229_035403
Este momentul să străluciți in plan social, să vă conectați cu oamenii, să legați prietenii şi parteneriate. Puteți întâlni oportunități rare, chiar unice, de aceea vă sfătuiesc să fiți deschişi noutății. Fiți dispuşi să invățați o limbă nouă, să mergeți la cursuri de specializare ori perfecționare, să călătoriți in scop didactic/profesional. Oportunitățile pot veni in special din străinatate (casa IX).

Retrogradarea lui Saturn cere maturizare, seriozitate, responsabilizare. Pentru a ajunge acolo unde vă doriți trebuie să depuneți mai mult efort decât o faceți deja, trebuie să renunțați pentru o perioadă la ceea ce vă face plăcere, cum ar fi hobby uri, pasiuni, timp liber şi să puneți osul la treabă. Până in 2020 veți simți tot mai acut nevoia de stabilitate şi de un partener matur, alături de care să construiți o fundație temeinică. Dacă există cineva in viata voastră, însă simtiți că nu mai sunteti pe aceeasi lungime de undă, probabilitatea ruperii relației este una mare.

Cu Jupiter pe casa IV veți simți nevoia de un spațiu mai mare şi condiții mai bune in propria locuință. Profitați de energia benefică a lui Jupiter în a vă muta intr-un loc mai bun sau a investi intr-o proprietate. Deoarece acesta reprezintă expansiunea, este posibil ca numarul membrilor căminului să crească anul acesta(copii, animale, rude). Anii 2019 si 2020 sunt cei mai bine aspectati pentru a va pune pe picioare si a munci pentru viitorul vostru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s