CAPRICORN/ASCENDENT

20181229_035937
Trebuie mai intâi să vă indepărtați de rutină, job, activități zilnice, pentru a vedea imaginea de ansamblu, ca mai apoi să faceți planul de acțiune pe luna mai. In cazul vostru se pune accentul pe idei inovatoare şi munca din plăcere. Pentru cei care si-au incheiat socotelile cu Saturn si si-au invatat lecția, va fi o perioadă liniştită, cu iubire si armonie, cu rezultate palpabile, fiind martorii materializãrii muncii si eforturilor depuse.

Nevoia de vindecare care se simte pe casa XII nu este neapărat una fizică, ci mai mult emoțională. Uşa către rãnile din trecut este încă deschisă, ceea ce vă face să cãutați o modalitate prin care să o inchideți. Pentru a nu trece in cealaltă extremă, cum ar fi răzbunarea, vă sfătuiesc(poate ca in subconstient simțiți deja imboldul) să apelați la meditație şi alte asemenea tehnici, persoane specializate în consiliere cum ar fi psihologi, astrologi, chiar şi preoți.

Intr-adevăr, capricornii trec prin nişte ani de schimbări, de la interior către exterior, inclusiv mediul inconjurător( pământ şi țarã) însă nu uitați să vă deschideți sufletul, să vã bucurați de viață şi sä iubiți!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s