BERBEC/ASCENDENT

20181229_024236

Țineți cont de faptul că lui Saturn nu-i plac oamenii leneşi. Acesta răsplăteşte dacă într-adevăr succesul este meritat, muncit şi obținut intr-un cadru legal corect. Sunteți datori față de voi înşivă de a vă găsi locul în lume. Uitați-vă in urmă, analizați ultimii 7 ani pentru a identifica ce anume nu a mers asa cum v-ați dorit. Priviți lucrurile dintr-o perspectivă nouă, schimbati-vă atitudinea si modul de abordare, iesiți din zona de confort sau de lenevie.

Cu 4 planete pe casa II sistemul vostru de valori va fi zdruncinat pentru a scoate la suprafață talente ascunse pe care să le exploatați si moduri inedite de a face bani. În următorii ani vor exista fluctuații de venit iar noțiunea de “valoare” va căpăta o nouă semnificație pentru voi. Jupiter va sprijini orice acțiune menită a vă instrui sau pregăti într-un anumit domeniu, precum şi călătoriile făcute în scop didactic sau spiritual ( pentru dezvoltarea de sine). Profitați de energia, entuziasmul şi optimismul oferit de acest tranzit pentru a vă plănui viitorul. Stabiliți-vă obiective de împlinit pe termen lung şi începeți să lucrați la materializarea lor (de exemplu cursuri de pregatire intr-un anumit domeniu, perfecționare a unei abilitati deja deprinse,facultate etc ).

Voi prin natura voastrã sunteți inițiatori de proiecte şi deschizãtori de drumuri (berbecul fiind primul semn al zodiacului). Rămâneți cu picioarele pe pământ si implicați în atingerea obiectivelor. Munciți cu dedicare! Răsplata va veni la momentul potrivit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s