BALANȚĂ/ASCENDENT

20181229_035435
Luna Nouă din 5 mai cere să vă lepădați pielea şi vechile obiceiuri, adoptând o nouă atitudine şi direcție in viață. Pentru cei care trec printr-o criză de identitate, această fază a Lunii este de foarte mare ajutor pentru a renaşte din propria cenusă. Fiți mai puțin critici şi pretențioşi cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viațã si persoanele dragi. Susțineți-i, incurajați-i ! Cu cât creați armonie si echilibru, cu atât veți atrage prosperitatea, care in principal va veni prin intermediul celorlalți: partener de viata/afaceri, familie, prieteni, clienti, investitori.

Guvernate de Venus, balanțelor le place confortul, de aceea tendința generală a acestora este de a cheltui pentru a intreține un anumit stil de viață. Saturn vă poate pune frână forțat dacă veți da dovadă de iresponsabilitate. Aşa că este momentul să-i demonstrați cä aveți lecția invățată, ca ştiți să vă organizați şi cumpătați şi că munciți singurei pentru viitorul vostru.

Exista o activitate astrală si pe casa IV a căminului, atat a celui de origine cat si al actualului. Posibil niste acte de semnat, contracte de incheiat, discutii deapre mosteniri, terenuri, diverse proprietați pe care le aveti in comun cu alti membri sau care aparțin familiei. Vă aşteaptă niste schimbări ori se stabileste un plan in legătură cu o proprietate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s