ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery25 aprilie – zi lunară 20 (de la Luna Nouă)

☆Lună în descreştere in Capricorn♑

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei : galben, auriu

________________

Vulturul, simbolul zilei lunare 20, îndeamnă la eliberare. Poate că rutina v-a obosit, acelaşi cadru zilnic v-a plictisit, aceleaşi discuții in familie v-au iritat până la punctul în care simtiți nevoia de evadare. Aveți grijă cum gestionați aceste sentimente, Îndreptați toate nemulțumirile în direcția de rezolvare a acestora, nu de revoltare.

Acordați atenție persoanelor şi discuțiilor din jurul vostru. Puteți avea de învățat de la persoane mai evoluate ori poziționate mai sus ierarhic. Nu ezitați să le cereți sfatul.

Nu vă obosiți ochii. Nu conduceți distanțe lungi fără a vă odihni. Durerile de cap şi spate se pot accentua in această fază a Lunii, mai ales că mulți se suprasolicită in această perioadă cu pregătirile de sărbători. Mai luați şi câte o pauză!

Pluto intră in retrograd până în 3 octombrie, un eveniment care are loc în fiecare an şi care ne “obligă” să evoluăm karmic. Acesta ne oferă oportunitatea de a schimba ceva în funcție de casa natală afectată(casele astrologice reprezintă segmente de viață). Acolo unde veți simți că vă fuge pământul de sub picioare şi cã temelia este zdruncinată, este locul care trebuie reconstruit în acord cu legea plutoniană.

Nu aşteptați să vină cineva să vă salveze şi nici să nu credeți că ar fi datoria cuiva sã o facă. Evoluția karmică se face prin efort propriu deoarece reprezintă o datorie față de voi înşivă. Cine se află pe drumul cel bun, deja căzut la pace cu Pluto, nu va simți influența retrogradării.

Următoarele luni nu sunt sumbre sau sinistre ori mai stiu eu ce altă descriere ii găsiți unei retrogradări, ci o perioadă de eliminare a ceea ce vă controlează, vă face rău sau vă ține pe loc din a evolua. Deoarece retrogradarea are loc în Capricorn, semn cardinal de pământ, cerințele principale sunt : conştientizare, organizare, administrare, responsabilizare, maturizare, ridicare prin efort propriu.

Lecția lui Pluto se va repeta an de an şi se va încheia atunci când şi voi veți hotărî să încheiați acel capitol. “Inainte de a vindeca pe cineva, întreabă-l dacă este pregătit să renunțe la ceea ce l-a imbolnăvit”.

☆Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele şi comentariile zilnice, le citesc pe toate cu mare drag şi mă încarc cu energie pozitivă. Numărul cititorilor din această săptămână a ajuns la 6000. Vă mulțumesc tuturor! 🙏🌟

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s