ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery24 aprilie – zi lunară 19

☆Lună în descreştere in Săgetător♐

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verde

________________________

Cum deja v-ați obişnuit, ziua lunară 19 este o zi a iluziilor, confuziei şi ispitelor. Acordați o mai mare atenție a ceea ce se întâmplã în jurul vostru pentru a nu fi prinşi în plasă. Orice vorbă poate fi interpretată in 100 de feluri, provocând certuri inutile, țesându-se o poveste exagerată care va cuprinde părțile implicate. Nu dați curs discuțiilor dar nici nu vă victimizați. Nu mințiți, nu înşelați increderea cuiva, nu vă bagați acolo unde nu sunteți chemați. Investiți doar în voi şi in viitorul vostru, în lucruri clare, palpabile ori care pot fi materializate. Nu vă lăsați duşi de val, trezindu-vă că v-ați folosit resursele pe o iluzie, bazată pe o reacție spontană. Concentrați-vă mai mult pe muncă şi mai puțin pe problemele din viața personală, pentru a nu le exagera.

Nu luați şi nu dați bani cu împrumut, nu incheiați contracte.

Nu consumați alcool, droguri ori medicamente care vă pot influența judecata( de exemplu calmante) şi nici nu stați pe lângă o persoană care se află sub efectul acestora.

Deoarece organul activ este colonul iar ziua este benefică curățării acestuia, din punct de vedere nutrițional vă sfătuiesc să nu vă încărcați cu alimente grele. Sunt indicate preparatele pe baza de fructe şi legume cu formă rotundă(cartofi, varză, portocale, mere etc).

Faceți curățenie în locurile greu accesibile din casă, aglomerate, mai puțin aerisite sau luminate natural de Soare.

Dacă simtiți nevoia să plângeți, faceți-o! Este o metodă bună de descărcare, iar intr-o zi lunară 19 este chiar o metodă de curățare şi purificare a spiritului, deblocare a canalelor energetice(chakre).

☆Pe cei religioşi îi sfătuiesc să meargă la slujbele de Denii, iar pe cei spirituali să işi găsească liniştea în ceea ce ştiu ei că ii ajută. Pluto intră in retrograd şi veți avea nevoie de protecție şi sprijin. Despre acest aspect voi vorbi in articolul de mâine. O zi bună vă doresc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s