ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery23 aprilie-a 18-a zi de la Luna Nouă

☆Lună în descreştere in Săgetător♐

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culorile zilei: roşu, portocaliu, roz

_______________

Deoarece simbolul zilei este oglinda, tot ce ni se va întâmpla astăzi va fi reflexia noastră, nici mai mult nici mai puțin decât ceea ce merităm. Într-o astfel de zi ni se pot spune adevărurile-n față, oricât de dure şi nedrepte ni s-ar părea. Decât să vă lamentați, mai bine reflectați asupra celor auzite pentru a vă vedea propriile greşeli. Vanitatea nu-şi are locul intr-o zi lunară 18 !
Veți avea tendința de a bârfi şi critica pe cei din jur, însă acelaşi lucru pot face şi ei cu voi, fie că vorbim de familie ori de locul de muncă (efectul de oglindă).

Nu fiți duri cu persoana iubită! Conjuncția Venus-Chiron cere ca in aceste zile să ne vindecăm relațiile de cuplu, nu să plătim cu aceeaşi monedă. Dacă răni mai vechi încep să doară nu trebuie să răniți şi voi la rândul vostru. Asta nu va face să doară mai puțin, ci doar să intrețină suferința. Nu săpați in greşelile trecutului. De aia se află acolo, fiindcă au fost deja depăşite. Venus guvernează nu numai dragostea, ci şi resursele materiale. Nu vă apucați să cheltuiți bani doar pentru că vă aflați intr-o stare şi doriți să vă păcăliți pe voi inşivă, distrăgându-vă atenția de la adevărata problemă.

Acordați atenție tuturor evenimentelor de astăzi(inclusiv accidentări fizice) deoarece acestea vă indică că ați încălcat intr-un fel legea Universului. Încercați să descoperiți, urmând indiciile, unde anume ați greşit.

Din punct de vedere nutrițional este indicat să consumați produse bogate în magneziu, potasiu, acizi graşi esențiali omega 3 şi 6 (câteva exemple: seminte, nuci, banane, mango, peşte, soia, uleiuri, fasole, mazare). Fiind o zi cu element activ apa, este foarte important să vă hidratați. Nu consumați alcool!

În gospodãrie este recomandat spălatul geamurilor, uşilor de sticlă, oglinzilor.

La sfârşitul zilei faceți o baie în cadă pentru a vã hidrata pielea. Urmați o procedură de ingrijire a acesteia(creme, uleiuri de corp etc).

☆Lucrați zi de zi la evoluția personală pentru ca oglinda să reflecte versiunea cea mai bună a voastră, stabilind astfel un model pentru cei care vă privesc! 🙏💫

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s