ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery22 aprilie – zi lunară 17

☆Lună în descreştere in Săgetător♐

☆Soare în Taur♉

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei: alb, argintiu

_______________

Aşa cum v-am spus încă de la începutul lunii, aprilie are o încãrcătură energetică care atârnă greu. Evenimentele vin valuri, valuri, precum schimbările noastre de dispoziție sau chiar a scopului in viață. Avem atâtea idei încât nu ştim incotro să o luãm ori din contră, nu avem nicio idee, insă simțim intens nevoia de a o apuca in orice direcție.

După o lună agitată urmează un aspect foarte important cu care incheie in glorie : conjuncția exactă a lui Uranus cu Soarele. Atât de exactă încât i se zice că se află în cazimi, adică Uranus se aflã în inima Soarelui.

Persoanele care vor opune rezistență nevoii de schimbare, vor simți in mod brutal unda energetică a lui Uranus care poate lovi cu evenimente neasteptate ori răsturnări de situație. Cu cât refuzați ori evitați să acceptați că lumea, vremurile, societatea dar şi viața cotidiană sunt intr-un proces de schimbare, cu atât adaptarea la acestea dar şi trezirea la realitate vor fi mai dure.

Acest tip de aspect il putem privi nu numai la un nivel macro, ci şi in situații banale, de zi cu zi. De exemplu, la muncă se introduce un aparat care să imbunătățească calitatea serviciilor şi care să ajute ceilalți angajați prin a le uşura munca. Cel mai probabil prima reacție va fi de revoltare din cauza faptului că mulți avem in minte cum că dezvoltarea tehnologică urmăreşte să înlocuiascã oamenii, însă gândiťi pe termen lung la binele vostru, sănătatea voastră şi modul prin care aceasta de fapt uşurează sarcinile zilnice.

O altã cerință a acestei conjuncții cazimi este de a renunța la ceea ce nu vă place să faceți sau la persoane care nu vă face plăcere să le aveți prin preajmă. Fiți oneşti cu voi înşivă şi recunoaşteți că vă complaceți în situații doar pentru că “aşa trebuie”, fiindcă societatea, educația, familia v au insuflat asta.

Electricitatea lui Uranus aflată în inima Soarelui poate agita chiar şi cele mai calme persoane. Puteți avea impresia că vi s-a terminat răbdarea, că nu mai există altă cale de rezolvare decât prin a tăia răul de la rădăcină. Simtiți că sunteți sătui de a face compromisuri sau a ceda pentru a mulțumi pe cei din jur. Este intr-adevăr un moment de cotitură al anului 2019 în care vă puteți confrunta cu propriile nemulțumiri în scopul de a ieşi din inima Soarelui mai puternici şi mai stăpâni pe propria viață.

Elementul principal al zilei lunare 17 este energia feminină. O zi a celebrării femeii şi iubirii. Arătați-vă, printr-un gest oricât de mic, dragostea şi aprecierea față de mamele, soțiile, surorile, iubitele voastre sau orice altă femeie importantă din viața voastră. Femeile sunt datoare față de ele înseşi ca astăzi să se pună pe primul loc “Nu accepta niciodată mai puțin decât ceea ce meriți prin propria valoare. Tu îi inveți pe oameni cum să te trateze în funcție de ceea ce accepți”.

Deoarece simbolul zilei este Shakti (“energie feminină” în sanscrită), vă las mai jos mantra cu acelaşi nume, care poate fi interpretată ca o mulțumire adusă energiei primare feminine, Divinității creatoare. Cu toții suntem energie înainte de a aparține oricărei religii, iar in orice cultură aceasta este atât femininã, cât şi masculină. Mantra are o durată de o oră. Ascultați cât vă permite timpul, de preferat dimineață înainte de a ieşi din casă, ori în maşină.

☆Vă doresc ca Săptămâna Mare să vă fie liniştită !🌟🙏

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s